FőoldalÜzletSteel Service Centert avatott a ThyssenKrupp Ferroglobus
2013. október 15., kedd ::

Steel Service Centert avatott a ThyssenKrupp Ferroglobus

A vállalat legújabb beruházása egy 4000 négyzetméter alapterületű Steel Service Center (Acélipari Szolgáltató Központ) létesítése, ahol plazma- és lángvágó, szalaghasító, lemeztáblásító, csődaraboló gépekkel munkálják meg az alapanyagokat. A cég 2 millió euro értékű beruházását 2013. október 10-én ünnepség keretében avatta fel. A rendezvényen résztvevő több mint 600 partnert Petró Zoltán vezérigazgató úr és Joachim Limberg úr, a ThyssenKrupp konszern Materials Services üzletágának igazgatósági elnöke köszöntötte

A német ThyssenKrupp konszern tulajdonában lévő vállalat Magyarország vezető acél-, könnyű- és színesfém valamint műanyag kereskedője. 7 telephelyen több mint 300 szakember dolgozik azon, hogy a magas minőségű termékeket és a termékekhez kapcsolódó szolgáltatások széles választékát biztosítsa vevőinek. A cég éves árbevétele 58 milliárd forint. Folyamatosan haladva a piaci igényekkel a ThyssenKrupp Ferroglobus felelősen alakítja működését, gondoskodva ezzel a fenntartható fejlődésről és a vállalat jövőjéről.
Az urak beszédükben kihangsúlyozták a ThyssenKrupp Ferroglobus stabil és piacvezető pozícióját, a konszernnel való kiváló együttműködését, és a folyamatos innováció fontosságát, majd bejelentették a vállalat következő, tervezett beruházását, egy 4398 négyzetméter alapterületű csődaraboló központ létesítését. A legújabb megmunkáló központ a működését a tervek szerint 2014 tavaszán kezdi meg.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény