FőoldalÜzletCsinálod vagy nem??%!!
2013. szeptember 03., kedd ::

Csinálod vagy nem??%!!

motivator logo webA LENOVO Motivátor Nagydíj néven indította el hazai egyetemisták számára kiírt, közösségi tehetségkutató pályázatát. A Lenovo Magyarország kezdeményezésének legfőbb célja felhívni a figyelmet azokra a tehetséges magyar fiatalokra, akik igazán tettre készek, célokkal, belső motivációval
A Motivátor Nagydíj sajtóreggelijén jelentette be a Lenovo magyarországi képviselete legújabb szakmai kezdeményezését, amellyel a fiatal pályakezdőket és egyetemistákat szólítják meg. A kampány legfőbb célja felhívni a figyelmet azokra a fiatalokra, akik egyedülálló motiváltsággal és szorgalommal rendelkeznek, akik nem félnek tenni és áldozatot hozni a sikerért, valamint megmutatni, hogy itthon is lehet karriert építeni és ügyesen vállalkozni.

A pályázatban bármilyen felsőoktatási intézmény aktív hallgatója részt vehet, szakiránytól és évfolyamtól függetlenül, ezenkívül olyan 30 év alatti fiatalok részvételét is ösztönzi a Lenovo, akik szívesen együttműködnek egyetemistákkal. A Lenovo Motivátor Nagydíjra a pályázók Magyarországon idén először Prezi-ben is feltölthetik nevezéseiket egy Facebook alkalmazáson keresztül.

A Motivátor Nagydíj szakmai zsűrijének elnöke Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója a következőképpen nyilatkozott a kezdeményezésről:
„Már régóta szeretnénk itthon is megszólítani a „Those Who Do", azaz az olyan tettrekész fiatalokat, akik a technológia segítségével álmokat, karrierterveket és remek ötleteket valósítanak meg. Reményeink szerint sok érdekes ötletet fogunk látni, amelyeket szakmai és anyagi támogatással valóra válthatunk."

A nyertes pályázatok elbírálását a Motivátor Nagydíj-ra felkért szakmai zsűri végzi: Dr. Klinghammer István, felsőoktatásért felelős államtitkár, Halácsy Péter, a Prezi alapítója, Szép Fruzsina, a Sziget Kft. programigazgatója, Radnai Péter, a Kocka-ház ötletgazdája és a Chello Central Europe produkciós igazgatója, valamint Turcsán Tamás, független start-up tanácsadó, a SmartUp Kft. alapítója.

A zsűritagok a kampány teljes ideje alatt végigkísérik a már középdöntőbe jutott csapatokat és hasznos tippekkel, tanácsokkal, valamint segítő ötletekkel fogják őket ellátni.

„Fontosnak érezzük, hogy Magyarországon az üzleti szférában is egyre több helyen jelenjen meg a fiatalok támogatása, mint célkitűzés. Szívesen állunk olyan kezdeményezések mellé, ahol az egyetemisták lehetőséget kapnak szakmai karrierjük építésében vagy vállalkozási terveik megvalósításában. – tette hozzá Dr. Klinghammer István, Felsőoktatásért felelős államtitkár.

A Motivátor Nagydíjra minden olyan felsőoktatásban tanuló 1-3 fős csoportok jelentkezését várjuk, akik képesek tenni a sikerért, akik nem félnek kilépni a szürkeségből és ezt a tehetséget 2 percben meg is tudják mutatni.

A verseny honlapja

A kampányról:

A kampányra minden 30 év alatti fiatal nevezhet egyedül vagy csapatban (max. 3 fő), ha a pályázók között minimum egy egyetemista jelen van.

A kampányban Magyarországon elsőként a nevezők nem csak videóban, hanem Prezi-ben is bemutathatják ötleteiket.

A nyertesek nem csupán 1.000.000 forinttal, hanem értékes Lenovo eszközökkel és egyéb nyereményekkel gazdagodhatnak, valamint szakmai továbbképzéseken vehetnek részt.

A kampány arca Bártfalvi Sándor, ismert zene csatorna műsorvezetője és a Mary Popkids együttes frontembere.

A kampány menete:

Szeptember 23-tól a pályázók a Lenovo Magyarország Facebook oldalán videóval vagy Prezivel nevezhetnek, amelyben kb. két percben kell bemutatniuk vállalkozási tervüket vagy innovatív ötleteiket bármilyen tevékenységi területről.

A kampány fináléjában a legjobb 5 pályázó csapat fogja prezentálni megvalósítási terveiket a szakmai zsűri előtt. A nyertes pályázók a helyszínen vehetik át az 1.000.000 forintos főnyereményt, valamint a legjobb 5 pályázó csapat garantált Lenovo nyereményekkel és egy szakmai továbbképzéssel lesz gazdagabb.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény