FőoldalÜzletAndroid alapú eszköz magyar tartalmakkal
2013. augusztus 15., csütörtök ::

Android alapú eszköz magyar tartalmakkal

A WayteQ és a fuso közös termékének köszönhetően több millió magyar nyelvű multimédiás tartalom érhető el a hagyományos laposképernyős TV készülékeken, emellett pedig böngészhetünk, e-mailezhetünk vagy akár játszhatunk is a tévénken

A WayteQ Europe Kft. és a fuso Ecosystem Nyrt. közti együttműködésnek köszönhetően rengeteg magyar nyelvű műsorral okosíthatjuk a hagyományos laposképernyős TV készülékünk kínálatát, mindezt egy egyszerűen használható, havidíjmentes megoldás segítségével. A fuso TV by WayteQ HDMI csatlakozón és WiFi kapcsolaton keresztül tévéműsorok millióit teszi elérhetővé a hagyományos tévéken.

A fuso a hazai piacon egyedülálló felhasználói felület, amely tartalomaggregátorként számos magyar nyelvű tévé- és rádiócsatorna kínálatát gyűjti össze és (beépített videólejátszó segítségével) teszi elérhetővé, legyen szó egy kereskedelmi csatorna napi sorozatáról vagy zenéről. A fuso alkalmazás segítségével a fuso TV by WayteQ ezeket a tartalmakat hozza el a hagyományos televízióval rendelkező felhasználóknak.

A kínált tartalmak közel 30 magyar nyelvű tévécsatorna műsoraiból állnak, valamint számos zene és online médium híre közül is válogathatunk. A kedvenc műsorok meg is jelölhetőek, segítve ezzel a gyorsabb keresést, emellett pedig az alkalmazás folyamatosan figyeli a felhasználó médiafogyasztási szokásait, és ezek alapján ajánlj további tartalmakat.

A mini PC HDMI csatlakozón keresztül lép működésbe és néhány kattintás után azonnal használatba is vehető. Az eszköz kétmagos, 1,5 GHz-es processzorral és Android Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik, ennek köszönhetően további alkalmazásokat tölthetünk le tévénkre. A készülék vezérlését G-szenzoros távirányító könnyíti meg.

A fuso TV by WayteQ mini PC 2013 augusztusától elérhető Magyarországon 24.900 Ft-os bruttó kiskereskedelmi áron.

A WayteQ Europe Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény