FőoldalÜzletTöltőfunkcióval ellátott olvasó Apple és Android mobileszközökhöz
2013. július 22., hétfő ::

Töltőfunkcióval ellátott olvasó Apple és Android mobileszközökhöz

A Kingston bemutatta a MobileLite Wireless-t, amely az innovatív hordozható vezeték nélküli tárolóeszköz, a Wi-Drive új generációját képviseli. A továbbfejlesztett olvasó vezeték nélkül képes filmek, zeneszámok, fényképek és dokumentumok továbbítására USB-meghajtókról, valamint microSD(a mellékelt adapterrel) és SD-/SDHC-/SDXC-kártyákról. A MobileLite Wireless vésztöltőként is használható, ha a felhasználó telefonja kezd lemerülni

A Kingston MobileLite Wireless eszköze a legideálisabb útitárs a mozgalmas életmódot folytatók számára, hiszen páratlan és alapvető fontosságú mobilszolgáltatásokat nyújt kedvező áron. A felhasználók vezeték nélkül növelhetik mobileszközeik tárolókapacitását azáltal, hogy fotóikat és videóikat áttöltik a külső tárhelyre. A fájlok ezután a vezeték nélküli adatátvitel segítségével máris megtekinthetők és megoszthatók az egyes mobileszközökön, továbbá a MobileLite-ról USB-kulcsra és SD-kártyára is átmenthetők az adatok. Az SD-/SDHC-/SDXC-kártyaolvasónak köszönhetően gyorsan és egyszerűen oszthatunk meg képeket barátainkkal és családtagjainkkal, mivel a kártya a fényképezőgépből kivéve közvetlenül a MobileLite Wireless eszközbe helyezhető. A mellékelt adapter ugyanilyen hozzáférést és megosztást tesz lehetővé a számos mobiltelefon és táblagép által használt microSD-kártya esetében is.

A MobileLite Wireless vésztöltőként is funkcionál, így megnövelhető a készülékek üzemideje. A töltőfunkció a legtöbb mobiltelefon esetében használható, mivel a készülékek töltése az USB-csatlakozójukon keresztül történik. Az eszköz újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amelynek köszönhetően vezeték nélküli olvasóként akár öt órán keresztül használható folyamatosan, így kiválóan alkalmas hosszú utazásokra.

MobileLite Wireless segítségével az adatok egyszerre akár három felhasználó között továbbíthatók. A Wi-Drive készülékhez hasonlóan lehetővé teszi a mobileszközhöz és a routerhez való egyidejű csatlakozást WiFi kapcsolaton keresztül, így például egyidejűleg hallgathatunk zenét és böngészhetünk az interneten. A MobileLite Wireless alkalmazás elérhető Apple készülékekre, illetve hamarosan letölthető lesz Android és Kindle Fire eszközökhöz is. A Windows Phone operációs rendszer, valamint a Windows rendszert futtató, illetve a Mac számítógépek támogatása a közeljövőben várható.

„A Wi-Drive bemutatásakor a vásárlóink díjazták a vezeték nélküli tartalommegosztás ötletét, emellett igény mutatkozott további csatlakozókra olyan mindennapos eszközökhöz, mint az USB-meghajtók vagy a memóriakártyák. A fejlesztési folyamat során figyelembe vettük ezeket az észrevételeket. A MobileLite Wireless igazán egyszerűen használható, mindazonáltal oktatóvideók, illetve az alkalmazás első indításakor egy egyszerű útmutató is a felhasználók rendelkezésére áll" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény