FőoldalÜzletMagyarországon az LG Optimus L7II
2013. június 19., szerda ::

Magyarországon az LG Optimus L7II

Az LG Optimus L SeriesII termékcsalád felső-középkategóriás tagja, az Optimus L7II már hazánkban is elérhető. Az LG Optimus L7II okostelefont — az L SeriesII-re jellemző, megújult formavilágon túl — 4.1 Jelly Bean Android operációs rendszer, 4,3 hüvelykes IPS kijelző, kétmagos processzor és nagy teljesítményű akkumulátor jellemzi

Tulajdonságok

Az Optimus L7II használata során azonnal szembetűnik a nagy felbontású IPS kijelző, a megnö-velt kapacitású, 2460 mAh-es akkumulátor és a főgombot övező LED világítás. Ez az intelligens LED világítás különböző színekkel jelzi többek között a nem fogadott hívásokat és a beérkezett üzeneteket. A készüléket 1 GHz-es, kétmagos processzorral szerelték fel, a tartalmak tárolására pedig egy 4 GiB-os belső tárhely áll rendelkezésre. Az Optimus L7II egyik ékessége a 4,3 hüvelyk átmérőjű IPS panel, amely tiszta, élethű színeket garantál. A készülék 8 megapixeles hátoldali kamerájával és a hozzá tartozó LED vakuval kiváló minőségű képeket készíthetünk.

„Örömünkre szolgál, hogy az Optimus L5II okostelefont követően az Optimus L SeriesII termékcsalád második tagját is bemutathatjuk a magyar piacon. Az L SeriesII tagjainak sikere a kiváló minőségű hardver és a tökéletesen optimalizált szoftver ötvözetében rejlik, amely az L5II és az L7II esetében egyaránt megmutatkozik. Célunk, hogy minél szélesebb termékpalettával szolgáljuk ki vevőinket a belépő szinttől egészen a csúcskategóriáig." – mondta el Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. mobilkommunikációs üzletágának magyarországi értékesítési vezetője.

Formatervezés

Az L SeriesII megjelenésével az LG új formatervezési irányvonalat jelölt ki, amely elsősorban az elegáns, lekerekített kontúrokban, a ragyogó hátlapban és főgomb körüli, intelligens LED-világításban érhető tetten.

Funkciók

Az LG Optimus L7II hasznos funkciók egész sorával rendelkezik. Ilyen az LG korábbi okostelefonjaiban is megismert gyorsjegyzetelő funkció (QuickMemo), a gyorsgomb (Quick Button) és a Safety Care biztonsági funkció. A gyorsgomb a telefon bal oldalán lévő speciális vezérlő, amely szabadon programozható, bármely alkalmazást hozzá lehet rendelni. A Safety Care funkcióval pedig értesítést küldhetünk egy megadott telefonszámra vészhelyzet esetén, vagy kérhetjük a telefonhasználatunk külső megfigyelését. A párhuzamos feladatkezelést segíti a Qslide funkció, amellyel két alkalmazást nyithatunk meg egyszerre teljes képernyőn és változtathatjuk a kettő közötti átlátszóság mértékét. Így például egy QuickMemo-val felírt telefonszámot a neten való böngészés közben is láthatunk. Az Optimus L7II okostelefon tartalmazza az LG saját fejlesztésű QuickTranslator applikációját is, amivel könnyedén beszkennelhetünk bármely idegen nyelven írt, nyomtatott szöveget, amelyet a program pillanatok alatt a kívánt nyelvre lefordít.

Az Optimus L7II főbb paraméterei:

  • Lapkakészlet: 1 GHz-es kétmagos processzor (Qualcomm MSM8225)
  • Memória: Legfeljebb 4 GiB eMMC / 768 MiB RAM / microSD
  • Kijelző: 4,3" WVGA IPS
  • Kamera: hátsó: 8 megapixeles, LED-vakuval / első: VGA
  • Operációs rendszer: Android 4.1 Jelly Bean
  • Akkumulátor: 2460 mAh
  • Méret: 121,5×66,6×9,7 mm

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény