FőoldalÜzletMegérkezett az LG csúcsragadozója, az Optimus G
2013. június 07., péntek ::

Megérkezett az LG csúcsragadozója, az Optimus G

Magyarországon is elérhető a prémiumkategóriás LG Optimus G okostelefon. Az Optimus G mellé az első ötven vásárló egy elegáns, fekete készüléktokot és egy hordozható fotónyomtatót, az LG Pocket Photot kapja ajándékba. Az LTE képes LG Optimus G Qualcomm Snapdragon S4 Pro négymagos processzorral rendelkezik

Az LG Electronics várva várt csúcskategóriás okostelefonja az LG Optimus G négymagos processzorral, LTE technológiával és hosszantartó akkumulátorteljesítménnyel igyekszik a fogyasztók kedvére tenni. A Snapdragon S4 Pro 1,5 GHz-es processzorral ellátott készülékben a magok egymástól függetlenül is képesek működni az éppen futó feladatoknak megfelelően, ezzel nagyban megnövelve a telefon készenléti idejét és az akkumulátor élettartamát. Az Optimus G-ben megtalálható Adreno 320 (GPU) grafikus vezérlő a gyors képfrissítésért és a nagyobb, HD felbontású képek kezeléséért felel.

Az LG Optimus G 4,7 hüvelykes (~11,9 cm), 15:9-es képarányú WXGA True HD IPS+ kijelzőt kapott. Ez a kijelző éles és kontrasztokban gazdag képet nyújt az sRGB színtér 100%-ának visszaadásával. Az érintőképernyő G2 Touch Hybrid Display megoldása keskeny képernyőpanelt eredményezett, ami még a szabadban is tükröződésmentes, ráadásul ellenállóbb a külső behatásokkal szemben, mint az elődei. Az LG a még kiemelkedőbb felhasználói élmény (UX) érdekében 13 MP-es kamerával és olyan egyedi beépített alkalmazásokkal, funkciókkal látta el az Optimus G-t, mint például a Live Zooming (Valós idejű zoom), amellyel a videó lejátszása közben közelíthetünk, vagy éppen távolíthatunk a legizgalmasabb jelenetekre anélkül, hogy meg kellene állítani vagy szüneteltetni a videót.

A Dual Screen Dual Play technológia nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a tévé képernyőjén lévő képet tükrözzük az okostelefonunkra, hanem azt is, hogy eltérő tartalmakat jelenítsünk meg a telefonon és a tévén. Így könnyedén megtehetjük, hogy míg a tévé képernyőjén a prezentációt jelenítjük meg, addig az Optimus G kijelzőjén az adott diához tartozó jegyzetet nézzük.

Az LG Optimus G-ben helyet kapott továbbá a korábbi LG készülékekből már jól ismert QuickMemo gyorsjegyzetelő funkció továbbfejlesztett változata, a Time Catch Shot (legjobban elkapott pillanat), vagy éppen a Cheese Shutter (hangvezérlésre készíti a képet a kamera) funkció.

Az Optimus G megjelenése összhangban van az LG formatervezési filozófiájával: a készülék szembetűnően vékony, hátlapját pedig a Gorilla Glass 2 üvegborítása teszi elegánssá és modernné. A kijelző kikapcsolt állapotban szinte egybeolvad a koromfekete kerettel.

Pocket Photo fotónyomtató

Az LG hordozható fotónyomtatójával könnyedén, fényképezés után azonnal kinyomtathatjuk a telefonnal készített emlékezetes felvételeinket. A fotónyomtatót apró — 2,3 centiméter vastag, 12 cm hosszú és 7 cm széles — méretének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, akár zsebben is elfér. A Pocket Photo könnyedén kapcsolódik a telefonhoz, Bluetooth és NFC segítségével is átküldhetjük az elkészült fotóinkat. A készülék használatához le kell tölteni a Pocket Photo alkalmazást a Google Playről, amellyel a képet nem csak elkészíthetjük, hanem szerkeszthetjük és QR kódot is generálhatunk alá.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény