FőoldalÜzletA Sharp interaktív multi-touch kijelzőin életre kelnek a prezentációk
2013. május 13., hétfő ::

A Sharp interaktív multi-touch kijelzőin életre kelnek a prezentációk

A Sharp BIG PAD multi-touch érintőképernyőjének és az új, táblagépes, valamint okostelefonos kapcsolatot biztosító Touch Display Link szoftverének köszönhetően az üzleti találkozók, projektbemutatók vagy tudományos előadások interaktívabbá és hatékonyabbá válhatnak

A BIG PAD, a Sharp Full HD felbontású érintőképernyős kijelzője üzleti találkozók, videokonferenciák, céges képzések, illetve iskolai osztályok prezentációs igényeire kíván választ adni.

A Sharp kínálatában három különböző típusú BIG PAD monitor található meg, 60, 70 és 80 hüvelykes méretben (PN-L602B, PN-L702B és PN-L802B).

Az érintőképernyős BIG PAD monitorok teljes LED-háttérvilágítással rendelkeznek, így forrástól függetlenül kiváló képminőséget biztosítanak. Az LCD panel mögött közvetlenül elhelyezkedő több száz fehér LED biztosítja a fény egyenletes eloszlását. A Full HD (1920×1080 pixel) felbontású BIG PAD monitorok kiváló minőségű 16:9-es formátumú képet nyújtanak. A monitorokat napi 24 órás folyamatos működésre tervezték, és annak köszönhetően, hogy szellőztető rendszerükben nincs ventilátor, gyakorlatilag zajtalanul működnek. A monitorhoz mellékelt szoftver lehetővé teszi a legtöbb Sharp MFD, valamint egy „érintő toll" használatát is, mellyel a felhasználó kézzel írt jegyzeteket készíthet a szerkeszthető dokumentumokban. A jegyzetek könnyedén eltávolíthatók a „virtuális szivacs" funkció segítségével.

Sharp Touch Display Link - új szoftver a hatékony és interaktív prezentációkért

A BIG PAD monitor hatékonysága tovább növelhető a Touch Display Link program használatával. A szoftver lehetővé teszi az okostelefonok és a táblagépek közvetlen csatlakoztatását a monitorhoz (a kapcsolódás vezeték nélküli LAN hálózaton keresztül történik). A BIG PAD monitoron látható tartalom - beleértve a moderátor jegyzeteit és megjegyzéseit - könnyedén továbbítható a résztvevők mobil eszközeire. Ez egyszerű és interaktív módja a közös projektmunkának, az ötletek megosztásának és a találkozók hatékonyabb lebonyolításának.

Ahhoz, hogy egy konferencia, találkozó vagy képzés résztvevője a BIG PAD kijelző és a Touch Display Link program minden funkcióját maradéktalanul kihasználhassa, le kell töltenie egy ingyenes alkalmazást az App Store-ból vagy Google Play áruházból a saját eszközére. A megbeszélés során a résztvevők saját eszközüket is használhatják a BIG PAD érintőtollának szoftveréhez, valamint a képernyőhöz történő csatlakozáshoz.

Közös tartalom, közös munka - egy mozdulattal

A BIG PAD monitorra írt jegyzetek és rajzok valós időben, azonnal megjelennek a felhasználók eszközein, ezen felül megoszthatják saját fájljaikat másokkal, és megjeleníthetik őket a BIG PAD monitoron, valamint a többi résztvevő csatlakoztatott eszközein. A BIG PAD monitor az interakciót a megjelenített anyagokkal is lehetővé teszi, például a jegyzetekbe és rajzokba is bele lehet nagyítani.

A résztvevők saját eszközeiken is használhatják a BIG PAD monitoron megjelenített tartalmakat, így például lapozhatják a prezentáció diáit, mozgathatják az egérmutatót, belenagyíthatnak a képekbe. A munka végeztével az előadónak arra is lehetősége van, hogy elküldje a prezentációt és a jegyzeteket a résztvevőknek PDF formátumban. A Touch Display Link szoftver egyidejűleg összesen 20 db mobil eszköz csatlakozását teszi lehetővé a BIG PAD képernyőhöz.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény