FőoldalÜzletEgymillió darabos megrendelés a BlackBerry-nek
2013. március 18., hétfő ::

Egymillió darabos megrendelés a BlackBerry-nek

Az életéért küzdő BlackBerry történetének legnagyobb tételű megrendelése nem is jöhetett volna jobbkor. A vevő kiléte ismeretlen

A hír nyilvánosságra hozatalát követő órákban körülbelül 10 százalékot emelkedtek a cég papírjai.

 

Bár az üzletről sok konkrétumot nem tartalmaz a cég blogján megjelent bejegyzés, az biztos, hogy egy partner egymillió darab, az új operációs rendszert, a BlackBerry 10-et futtató telefont rendelt meg a kanadai szállítótól. A bejelentés a BlackBerry telefonok USA-ban esedékes közelgő rajtjával hozható összefüggésbe.

 

Voltak a cég szempontjából egyértelmű negatív hírek is az elmúlt hetekben. Így például az, hogy a gyenge eladások, illetve minimális részesedés miatt a gyártó nem számol a jövőben a koreai piaccal, már csak azért sem, mert az ott domináló Apple–Samsung–LG hármassal értelmetlen versenyezni. Azok a pletykák sem erősítették a pozíciókat, miszerint a Lenovo egy esetleges felvásárlást fontolgat. Ezért is jött nagyon jól most ez az óriási üzlet, és valóban nehéz cáfolni a vállalatvezetés kommentárját, miszerint a készülékekbe vetett bizalmat tükrözi mindez.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény