FőoldalÜzletAz RS második jubileumát és folyamatos növekedését ünnepli Kelet Európában
2013. február 07., csütörtök ::

Az RS második jubileumát és folyamatos növekedését ünnepli Kelet Európában

Az RS Components két évvel ezelőtt kezdte meg működését Kelet-Európában, ahol az elégedett vásárlók folyamatosan növekvő száma nagyon jó növekedési rátát biztosított a disztribútor számára Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon

Az RS tevékenysége a második évben is, éppúgy, mint az elsőben, rendkívül sikeres volt. Több mint 11 000 aktív vásárló élvezheti a több mint 550 000 modern és jó minőségű, vezető gyártóktól származó termékek, illetve az azonnali szállítás előnyeit. Az átlagos rendelési érték hasonló a más piacokon mért értékhez, mely megközelíti a 200 Eurót. Ez nagyon jó mutatószám egy olyan piacon, ahol az RS csak most kezdte meg működését, illetve bizonyíték arra, hogy az RS kielégíti a kelet-európai vásárlók igényeit.
A lengyel, a cseh és a magyar vevők különösen értékelik az elektronikai és automatizálási termékek raktárról való elérhetőségét, könnyű megrendelhetőségét, illetve az RS által biztosított megbízható kiszállítást. Az RS biztosítja azt a lehetőséget is a vevők számára, hogy online rendeljék meg a szükséges termékeket, amelyek másnap már az asztalukon is lehetnek. A disztribútor támogatja a vevők alacsony darabszám igényét, amely a tervezéshez és a prototípusok elkészítéséhez szükséges, továbbá támogatja a standard gyártási mennyiségeknél alacsonyabb mennyiségek kiszállítását is. Az elektronikai termékek értékesítésének aránya magasabb, mint a legtöbb RS piacon, amely a teljes értékesítés több mint 50%-át adja. Ezen felül az RS, online forrásokat is elérhetővé tesz, mint például a Designspark PCB, amely lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy egyszerűsítsék és felgyorsítsák tervezési folyamataikat.
A vállalat egyedi lehetőséget biztosít a vevők részére a kiváló szolgáltatásaival, illetve a legszélesebb termékskálával Európában. Az RS az egyik vezető disztribútor, aki a kis és közepes rendelési mennyiségeket is biztosítja az elektronika és az automatizálás terén. 2011 januárja óta az RS teljesen működőképes weboldalt üzemeltet Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon, ahol az összes elektronikai és karbantartási terméket az adott ország pénznemében lehet megvásárolni, továbbá a weboldalon rendelt termékek még a rendelés napján kiszállításra kerülnek. Ezeket a megrendeléseket a németországi Bad Hersfeld-ben található raktárban dolgozzák fel és az európai disztribútor központok segítségével innen is szállítják ki. Regionális többcsatornás marketing csapat is segíti a tevékenységet, ugyanazt a gyors és megbízható szolgáltatás biztosítva, mint amit az RS biztosít Európa többi részében.
Zeb Shahin, az RS kelet-európai értékesítési vezetője következőképp nyilatkozott: „Nagyon örülök annak az előrelépésnek, amit az elmúlt két évben megtettünk. Ez az egyik leghatékonyabb módja az új piacok megközelítésének az RS történetében és azt mutatja, hogy megfelelően reagáltunk a vevők igényeire. Ez úton szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak, akik elkötelezettségükkel és támogatásukkal nagymértékben hozzájárultak az RS kelet-európai sikeréhez. Biztos vagyok abban, hogy az általuk nyújtott nagy teljesítménnyel és magas szintű szolgáltatásainkkal továbbra is jelentős növekedést érünk el a kelet-európai régióban.”

Az RS Components-ről
Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája, a világ vezető magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékeket forgalmazó vállalata.
A csoport 32 országban található vállalatain keresztül több mint 550 000 terméket forgalmaz, melyek megtekinthetőek a honlapon illetve a katalógusban. Az RS naponta 44 000 árut indít útjára, több mint 1 millió ügyfél számára.
A termékkínálatba 2 500 piacvezető gyártó terméke tartozik, mely magába foglalja az elektronikai, automatizálási, tesztelés és mérési, elektromos és mechanikai termékcsoportokat.
A vállalatcsoportot a londoni tőzsdén is jegyzik, és a 2012. március 31-én záruló üzleti évben 1,27 milliárd font sterlinges forgalmat ért el.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény