FőoldalÜzletA Kaspersky Lab mostantól a World of Warcraft játékosait is kiemelten védi
2013. január 25., péntek ::

A Kaspersky Lab mostantól a World of Warcraft játékosait is kiemelten védi

Különleges megállapodást kötött a a Kaspersky Lab és a Blizzard Entertainment, amely főleg a gamereknek kedvez mostantól. A két cég egy speciális szoftver csomagot adott ki, amely egyesíti a Kaspersky Internet Security 2013-at és a World of Warcraft, a világ elsőszámú előfizetés-alapú, multiplayer online szerepjátékot – a KIS 2013 kereskedelmi áráért. A nem mindennapi kiszerelés elérhető Csehországban, a Közel-Keleten, Törökországban, a spanyol Latin-Amerikában és Magyarországon is

A KIS 2013 és World of Warcraft egyedi csomagolással, valamint 30 napos ingyenes játékidővel érkezik, hogy a felhasználók felfedezhessék a World of Warcraft világát, beleértve a Blizzard Burning Crusade és a Wrath of the Lich King kiegészítőit is. A csomag megvásárlásával a játékosok szabadon élvezhetik a díjnyertes World of Warcraft nyújtotta játékélményt, miközben a Kaspersky Internet Security 2013 világszínvonalú védelmet biztosít számukra a kiberfenyegetések ellen, amelyek felmerülhetnek a mindennapi számítógéphasználat során.

“A kiberbűnözés már nem csak ellopott jelszavakról, bankfiók-adatokról vagy kéretlen levelekről szól, hanem komoly fenyegetést jelent a játékosoknak is. A kutatásaink szerint naponta akár 7000 játékos is találkozik rosszindulatú programokkal?, amelyek célja, hogy ellopják jelszavaikat. A gamereknek felelősséget kell vállalniuk saját maguk online védelméért, a Kaspersky Internet Security 2013 pedig éppen ezt a célt szolgálja: nem zavarja a játékosokat értesítésekkel, ha teljes képernyős módban vannak játék közben, és biztos védelmet nyújt mind a számítógépnek, mind a játékélménynek – mondta Sergey Golovanoc, a Kaspersky Lab malware szakértője.

„A Kaspersky Internet Security 2013 pontosan tudja, hogy mire van szüksége a játékosoknak. Speciális “Game Mode” funkcióval rendelkezik, amely aktivált állapotban elhalasztja az erőforrást terhelő folyamatokat, ezzel felszabadítva a processzor teljesítményét a zökkenőmentes játékért, miközben a gamerek biztonságban tudhatják adataikat és játékukat” – tette hozzá Peter Aleshkin, a Kaspersky Lab fejlődő régióért felelős szenior fogyasztói marketing menedzsere.

A Blizzard Entertainment honlapja

A Kaspersky Lab honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény