FőoldalÜzletDebrecenbe került az „Év informatikai oktatója” díj
2012. december 05., szerda ::

Debrecenbe került az „Év informatikai oktatója” díj

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége úgy határozott, hogy a Debreceni Egyetem Komputergrafika és Képfeldolgozás Tanszékének vezetője Dr. Hajdu András kapja idén ezt a rangos díjat

A 2002 óta minden évben kiosztott díjat az informatikai képzést is nyújtó magyar felsőoktatási intézményekben dolgozó oktatók közül az kaphatja meg, aki pályamunkájában bizonyítja, hogy az adott évben miként segítette a korszerű témák bevezetését intézményében és szakmai munkájával a legnagyobb mértékben hozzájárult a hallgatók szakmai fejlődéséhez. Fontos szempont az értékelésnél a hallgatók véleménye oktatójukról.

Braun Péter a VISZ elnöke

A zsűri tagjai voltak: Braun Péter a VISZ elnöke, Szilágyi Szabolcs a Computerworld főszerkesztője, Dervenkár István, a Bitport.hu főszerkesztője, Dömölki Bálint matematikus, Havass Miklós, a Számalk tulajdonosa, Danyi Pál a VISZ tagja, Sziebig Andrea, az IT Business főszerkesztője, valamint Turmezey László a VISZ tiszteletbeli tagja.

Dr. Hajdu András

A Műegyetemen tartott díjátadón Braun Péter adta át a díjat dr. Hajdu Andrásnak. A második és a harmadik díjat Kiss Attila az ELTE és Mohácsi László a Corvinus Egyetem oktatója kapta.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény