FőoldalÜzletÚj lézernyomtatókkal erősít a Lexmark
2012. november 28., szerda ::

Új lézernyomtatókkal erősít a Lexmark

A vállalat 11 új okos multifunkciós nyomtatót mutatott be, amelyek a szolgáltatásokkal és a Perceptive Software portfólióval együtt hatékony, automatizált munkafolyamatokká alakítják az időigényes folyamatokat

A cég történetének egyik legjelentősebb termékbevezetéseként a Lexmark International, Inc. bejelentette új lézernyomtatóit és multifunkciós termékeit (MFP), amelyek továbbfejlesztett technológiai platformra épültek a teljesítmény növeléséért.

A Lexmark okos multifunkciós nyomtatóinak részeként az intuitív érintőképernyő hozzáférést biztosít számos alkalmazáshoz, amelyek csökkentik a manuális folyamatok bonyolultságát, valamint növelik a termelékenységet. Ezenkívül a beépített Perceptive Software portfólió javítja az infrastruktúra hatékonyságát.

„A Lexmark készülékeinek intelligenciája különbözteti meg a vállalatot a piacon. Amikor pedig ezeket korszerű képalkotó technológiával párosítjuk, ügyfeleink számára páratlan képességeket és megoldáskínálatot tudunk nyújtani. Az innovatív, okos multifunkciós nyomtatóink alkotják a munkafolyamat-megoldásaink gerincét: a szoros együttműködés a hardver és szoftver portfóliónk között segíti ügyfeleinket az információk széleskörű hozzáférésében, valamint erősítheti az ügyfélelégedettséget is” – mondta Danny Molhoek, a Lexmark közép- és kelet-európai régiójáért felelős ügyvezető igazgatója.


Néhány a Lexmark nyomtató és MFP termékcsaládjainak legújabb kiegészítései közül:

  • CX510 színes lézer MFP – Közepes méretű munkacsoportokra tervezve a Lexmark CX510 olyan időtakarékos megoldásokat kínál, amelyek jellemzően csak nagyobb eszközökben találhatók meg. A készülék professzionális minőségű színes nyomtatást tesz lehetővé (például marketing anyagok nyomtatásához) a Lexmark kalibrációs technológiájával a PANTONE színrendszerhez, valamint a Lexmark Named Color Replacement színegyeztetési technológiának köszönhetően.
  • MX812 monokróm lézer MFP – A nagy teljesítményű MFP kivételesen gyors processzorral, valamint nyomtatási, másolási és szkennelési sebességgel rendelkezik. Ez az első A4-es monokróm lézer MFP, amelyik akár 66 oldal nyomtatására és másolására képes percenként, az első oldal nyomtatásához pedig csupán 4 s szükséges, így ideális eszköz nagyvállalati munkacsoportok számára. Professzionális befejezést biztosít, valamint előre telepített üzleti megoldásokat tartalmaz, amelyek egyszerűen elérhetőek az 25,9 cm-es színes érintőképernyőn keresztül. Egy extra nagy kapacitású, a kategóriában a legnagyobb, 45000 oldalas Unison festékkazetta biztosítja, hogy még kevesebb felhasználói beavatkozás kelljen a kazetta cseréjéhez.
  • MX611 monokróm lézer MFP – A Lexmark MX611 része egy 17,8 cm-es érintőképernyő, amely hozzáférést biztosít az előre telepített munkafolyamat-megoldásokhoz, amelyek a feladatok automatizálásával növelik az üzleti hatékonyságot. A nyomtató akár 47 oldalt nyomtat percenként, az első oldal nyomtatása vagy másolása csupán 6,5 s-ot vesz igénybe. A Lexmark MX611 az egyetlen MFP a kategóriájában, amely automatikus egysoros tűzőgépes befejezési lehetőséget kínál.
  • MX410 monokróm lézer MFP – A készülék időt takarít meg a gyors processzorral, nyomtatási, másolási és szkennelési sebességgel, valamint a nagy teljesítményű hatékonyságnövelő megoldásokkal a 10,9 cm-es érintőképernyőn keresztül. Akár 10.000 oldal nyomtatására képes havonta, és akár 38 oldalra percenként. Az első oldal nyomtatási vagy másolási ideje 6,5 s.
  • MS610 monokróm lézernyomtató – A Lexmark MS610 duplex és beépített produktivitási megoldásokat kínál. A leggyorsabb kompakt A4-es monokróm lézernyomtatóként akár 16.000 oldal nyomtatására képes havonta, 47 oldalra percenként, az első oldalt pedig 6,5 s alatt nyomtatja. Az egyszerűen használható 10,9 cm-es érintőképernyő lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül az eszközön kezeljék a nyomtatási feladatokat.

A Lexmark honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény