FőoldalÜzletÚj, hordozható LED projektorok az LG-től
2012. szeptember 21., péntek ::

Új, hordozható LED projektorok az LG-től

Az LG bemutatta két vadonatúj, hordozható LED projektorát: a LG PA70G 700 ANSI lumen fényerőt, lenyűgöző tiszta és kontrasztos képet biztosít, míg az LG PB60G zsebben hordozható, kompakt formával büszkélkedhet 500 ANSI lumen fényerő mellett

Az LG az utóbbi években olyan innovatív projektorokat fejlesztett ki, amelyek tökéletesen ötvözik a fejlett technológiai megoldásokat a kreatív formatervezéssel. Ez a trend az idei évben is folytatódik. Az LG az intelligens funkciókkal rendelkező, kivételesen fényes és szép képet biztosító, egyedi formatervezésű modellek bevezetésével ismét bizonyítja vezető szerepét a LED projektorok piacán.

Az LG PA70G kategóriáján belül egyedülálló 700 ANSI lumen fényerővel jelenleg a világ legfényesebb hordozható LED Smart projektorának számít. A fényességhez kivételesen tiszta és kontrasztos - WXGA (1280×800) felbontású és 15 000:1 kontrasztarányú - kép társul. A PA70G projektor kimagasló teljesítménye később sem csökken: átlagosan napi 4 óra használat mellett 20 éven át garantált a működése.

Az LG korábbi mobilprojektoraihoz képest komoly fejlődést jelent, hogy a közeljövőben érkező, PA72G és PB62G modellek az Intel Wireless Display (WiDi) technológiája révén vezeték nélkül is csatlakoztathatók a laptopokhoz, így sokoldalúan alkalmazhatók az üzleti életben, az oktatásban, a szórakoztatás és a művészetek terén, illetve egyéb kreatív területeken. A vezeték nélküli kapcsolat mellett USB-portokon keresztül is kényelmesen csatlakoztathatók más készülékek.

Az innovatív és stílusos LG PA70G 2012-ben elnyerte a rangos red dot formatervezési díjat. A projektor a nagyobb kényelem érdekében beépített 2×3 W teljesítményű sztereó hangkimenetet is kapott, gyártásához pedig nincs szükség környezetkárosító higany felhasználására.

Az LG PB60G pedig az elérhető legkeskenyebb és legkompaktabb hordozható LED projektor. Ezek az eszközök annyira kicsik, hogy akár zsebben is elférnek, így rendkívül könnyen szállíthatók, így a PB60G modell is az LG folyamatosan bővülő termékportfóliójának újabb értékes tagja lesz.

"Az LG-nél továbbra is jelentős erőfeszítéseket teszünk a lehető legjobb termékek kifejlesztésére, amelyek megfelelnek sokszínű vásárlói körünk egyre növekvő igényeinek. Egyedülálló műszaki elgondolásainknak és a kreatív formatervezésnek köszönhetően pedig továbbra is vezető szerepet játszunk a projektorok piacán." - nyilatkozta Young-en Kim, az LG Electronics Home Entertainment Company projektorokkal foglalkozó marketingrészlegének igazgatója.

Az LG új PA70G és PB60G projektorai 2012 már elérhetők a hazai piacon.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény