FőoldalÜzlet7 milliárd forint a vállalkozások részére épületenergetikai és közvilágítás korszerűsítésre
2012. szeptember 14., péntek ::

7 milliárd forint a vállalkozások részére épületenergetikai és közvilágítás korszerűsítésre

A Magyar Közlöny szeptember 7-én megjelent számában az energetikai pályázatokról számos információ olvasható (1331/2012 IX.7.). Az átcsoportosított források összessége 94 milliárd forint, melyből az önkormányzatok, vállalkozások, egyházak, non-profit szervezetek és a központi költségvetési szervek is részesülhetnek

  • Összesen 40 milliárdos keret áll majd rendelkezésre megújuló energiaforrás növelésére, pályázni lehet önkormányzatoknak, vállalkozásoknak, egyházaknak és non-profit szervezeteknek megújuló energia alapú hő- és villamos-energia termelés támogatására.
  • 54 milliárdos keret áll rendelkezésre a hatékony energiafelhasználás növelésére. A távhő szektor energetikai korszerűsítésére megújuló energiával kombinálva 4 milliárd forint használható fel. 23 milliárd forint az önkormányzatok, egyházak és a non-profit szektor részére, 7 milliárd forint a vállalkozások részére fordítható épületenergetikai és közvilágítás korszerűsítésre. 20 milliárd forint lesz elkülönítve energetikai korszerűsítésre a központi költségvetési szervek részére.

A KEOP 2011-2013. évekre szóló akcióterv 4., 5. és 8. prioritásának megállapításáról, valamint a 4. és az 5. prioritásban meghirdethető pályázati felhívások előkészítéséről részletesen a Magyar Közlöny 2012/117. számában olvashatnak.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény