FőoldalÜzletAz NI 6. Európa legjobb multinacionális munkahelyeinek rangsorában
2012. augusztus 01., szerda ::

Az NI 6. Európa legjobb multinacionális munkahelyeinek rangsorában

A legjobb munkaadók egyikének járó kitüntetés elismerése annak az elhivatottságnak és elkötelezettségnek, amellyel az NI az alkalmazottai felé fordul, ez pedig közvetlen hatással van a vállalat legfontosabb részvényeseire, továbbá alapvető fontosságú a vállalat hosszú távú növekedéshez és sikeréhez. Az NI 100 éves terve arra az alapelvre épült, miszerint a vállalati kultúra és az alkalmazottak kulcsfontosságú, meghatározó tényezők, illetve hosszú távú versenyelőnyt jelentenek

Az egyedülálló vállalati kultúra és a legjobb munkaadók egyikének járó megtiszteltetés alapvető törekvés az NI-nál. Számos európai NI leányvállalat kapott már a legjobb munkaadóknak járó kitüntetést a Great Place to Work Intézettől, mint például NI Németország (2004-2005, 2008-2011), NI Olaszország (2007-2011), NI Franciaország (2009-2011) és NI Egyesült Királyság (2006-2012).
"Egy erős vállalati kultúrát sikerült létrehoznunk, amely nem csak az innovációt segíti elő, hanem a fellendülés és visszaesés feszült gazdasági atmoszférájában is egy pozitív munkakörnyezetet biztosít, illetve biztos alapokon nyugvó, hosszú távon sikeres vállalat működését teszi lehetővé." - mondta Francis Griffiths, az NI Európai Kereskedelmi és Marketing Alelnöke. "A munkavállalóink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a vevőink számára a legjobbat nyújtsák. Ők az okai annak, hogy a legjobb vállalatok egyike vagyunk."

Az NI egy 3 emberből álló vállalkozásból nőtt egy multinacionális vállalattá, közben azonban megőrizte azt a vállalkozói szellemet és együttműködő természetet, amely az üzleti élet minden területén elősegíti az innovációt. Emellett az NI abban a filozófiában is hisz, miszerint a munkakörnyezet egyensúlya javítja a munkavállalók jólétét és tökéletességre inspirálja őket.

"Mindazon vállalatok, amelyek Európa legjobb munkahelyeiként kaptak elismerést, olyan bizalmon alapuló vállalati kultúrát alakítottak ki, amely megtatározta a kívánt színvonalat nem csak Európa szerte, hanem az egész világon." - nyilatkozta José Tolovi, Jr., a Great Place to Work Intézet igazgatótanácsának elnöke. "Ez a teljesítmény a vállalatok vezetőségének ereje és az ő elhivatottságuk összefonódásának eredménye, mi szerint közös céljuk, hogy országtól, iparágtól vagy mérettől függetlenül a legjobb munahelyet építsék ki."
A Great Place to Work az elmúlt 20 évben folyamatosna vizsgál vállalatokat. Azon cégek, amelyek a kutatás eredményeképpen a legjobb munkahelyek egyikének bizonyultak, jobban teljesítenek a piacon, továbbá könnyebben találnak rá és őrzik meg a tehetséges munkavállalókat. A legjobb munkahelyek egyikének megteremtése erőteljes versenyelőnyt jelent.
A legjobb 25 vállalat teljes listája, illetve az elbírálási kritériumok itt találhatók meg.

A National Instruments honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény