FőoldalÜzlet80 hüvelykes professzionális LCD-kijelző a Sharp-tól
2012. július 24., kedd ::

80 hüvelykes professzionális LCD-kijelző a Sharp-tól

A Sharp professzionális LCD-kijelző termékpalettájának legújabb modellje a PN-E802 hatalmas, 80 hüvelykes (203 centis) kijelzőjével, lenyűgöző képminőségével és modern dizánjával rendkívül sokrétűen felhasználható. A teljes LED-háttérvilágításnak és a Full HD felbontásnak köszönhetően a briliáns színmegjelenítés mellett jelentősen kevesebb energiát fogyaszt mint más, hasonló méretű kijelzők

Mindössze 79 kilogrammos súlya és vékony, stílusos formatervezése ellenére úgy lett megépítve, hogy megfeleljen a professzionális környezet kihívásainak.
A PN-E802 új szintre emeli a beltérti digitális megjelenítést. A sokrétű eszközt nem csupán a kijelző hatalmas mérete, képminősége és teljesítménye teszi vonzóvá, hanem szélsőségesen alacsony energiafogyasztása is. Az eszközt folyamatos működésre tervezték, így a nap 24 órájában a hét minden napján bekapcsolva maradhat. Annak érdekében, hogy a villanyszámla visszafogott maradjon a folyamatos üzemelés ellenére is, a Sharp nagyfokú hatékonysággal rendelkező teljes LED-háttérvilágítást épített a kijelzőbe. A háttérvilágítás több száz tiszta fehér fényű ledet használ, melyek a kijelző mögül világítva egyenletes fényeloszlást és ennek köszönhetően kiemelkedően fényes megjelenítést biztosítanak. A rendszer mindeközben biztosítja, hogy az energiafogyasztás a elérhető legalacsonyabb szinten maradjon.
A monitor lenyűgöző képminősége a Sharp újításainak köszönhető, elsősorben az UV2A technológiának, mely ebben a kijelzőben is jelen van. A technológiának köszönhetően az LCD-panelekben található folyadékkristályok az UV-sugarak esésének megfelelően rendezhetőek el, méghozzá nagy precizitással. A molekulák egy irányba való precíz elrendeződésének köszönhetően magas dinamikus kontraszt és megnövekedett nyílástávolság (increased aperture ratio) érhető el. A magasabb kontraszt és a nyílástávolság növekedése rendkívül jó minőségű képet eredményez, amely különösen élénk és életszerű.
A PN-E802 könnyű súlyának és mindössze 12,3 centiméteres vastagságának köszönhetően könnyedén felhelyezhető a falra. A vékony kialakítás eredményeként a kijelző nemcsak irodák és konferenciatermek falán mutat tökéletesen, hanem jó választás lehet információk, hirdetések és videók kijelzésére boltokban és más nyilvános helyeken.
Erős, strapabíró és időtálló felépítése ellenére a monitor mindőssze 79 kilogrammot nyom, így alkalmas akár tájképek és portrék kiállítására is, illetve számtalan más célból felhasználható.
A PN-E802 opcionális biztonsági üveggel is beszerezhető, amely hasznosnak bizonyulhat amennyiben nyilvános helyeken, például bevásárlóközpontokban helyezik ki.
A PN-E802 2012 júliusától kapható.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény