FőoldalÜzletÚj, felhő alapú LG monitorok
2012. május 22., kedd ::

Új, felhő alapú LG monitorok

Az LG P sorozatú, felhő alapú monitoraival az üzleti hatékonyság növelhető, a költségek csökkenthetőek, ráadásul a készülékek a helykihasználásban is nagyobb szabadságot nyújtanak a vállalatok, intézmények számára

Az LG Electronics bemutatta csúcstechnológiás, P sorozatú, felhő alapú monitorait, amelyek segítségével a vállalatok jelentősen csökkenthetik az asztali és hordozható számítógépektől való függőségüket. Az új VMware alapú zéró kliens monitorok hálózatba kötésével egy virtuális számítógéprendszer hozható létre, amely központosított erőforrás-kezelést tesz lehetővé, valamint még nagyobb rendszer biztonság és költségcsökkentés érhető el vele. Mindemellett még a Cisco univerzális Etherneten keresztüli tápellátás (UPoE) technológiája is megtalálható a sorozat 22 hüvelykes (55,8 cm) modelljeiben.

"Ezek a monitorok különösen kifizetődő megoldásnak számítanak, ha egy következő generációs munkahelyi architektúrában gondolkodunk." - nyilatkozta J. J. Lee, az LG Home Entertainment Company informatikai üzletágának alelnöke. "A P sorozat az új technológiák kombinálásával (felhő alapú monitoros hálózat LED panellel) olyan megoldást kínál, amely új és izgalmas távlatokat nyit a munkahelyi hatékonyság területén, emellett pedig komoly szerepet biztosít az LG-nek a virtuális számítástechnika területén."

A P sorozat egy szerver alapú modellre épül, mely számos egyedi előnyt nyújt a felhasználóknak. A legfontosabb, hogy a szoftverek kezelése központilag történik, ami nagyobb biztonságot nyújt a hackerek, vírusok és más kémszoftverek ellen, azáltal, hogy az adatfolyamot könnyebben megfigyelhetővé és szükség szerint blokkolhatóvá teszi.

Az LG felhő alapú számítástechnikai (Zero Client Cloud Computing) technológiájának köszönhetően a szükséges hardverek mennyisége is csökken. Valójában minden munkaállomáshoz csak egy LAN kábel, egy billentyűzet és egy egér szükséges. Ezen eszközök használatával nincs szükség a klasszikus értelemben vett processzorra, memóriára és háttértároló eszközökre. Az alkalmazottak gépeire nem kell operációs rendszereket és szoftvereket telepíteni, ami munkaidő és egyéb költségek szempontjából is komoly megtakarítást jelent. A rendszer gyorsabban betölt, mint a hagyományos asztali számítógépeknél és a teljesen megfelel a környezetbarát, zöld számítástechnikai szabványoknak.

A P sorozat esetében alkalmazott VMware platform a szerverek integrációjáért felelős. A VMware automatizált virtuális infrastruktúra segít a vállalatoknak még jobban csökkenteni a költségeiket a hálózat irányításával és a rendszer hatékony működtetésével. A platform automatizált működésének köszönhetően az informatikai szolgáltatások egyes munkaállomásokhoz történő eljuttatása gyorsabb, valamint így garantált a rendszerspecifikációknak megfelelő működés is. Ezen kívül a szoftver képes ütemezett biztonsági mentéseket készíteni, valamint gondoskodni a megszakításmentes rendszerfrissítésekről.

A Cisco UPoE technológiája a minimális energiaigény miatt kifejezetten vonzó megoldás. A szolgáltatás LAN kábelen keresztül biztosítja a hálózati eszközök tápellátását, valamint az EnergyWise program segítségével képes megfigyelni és valós időben módosítani az áramfogyasztást a gazdaságosabb működés érdekében. Az UPoE technológia a kábelek és csatlakozók kiiktatásával nagyobb szabadságot ad a dolgozóknak a munkahelyük helykihasználásában is.

Az LG P sorozatú hálózati monitorjai LED háttérvilágítással rendelkeznek. Az LG N1910LZ 19 hüvelykes (48,2 cm), míg az UPoE technológiát is alkalmazó N2210WZ modell pedig 22 hüvelykes (55,8 cm) méretben kapható.

Az LG Electronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény