FőoldalÜzletSHARP a fedélzeten: Boeing 787 Dreamliner AQUOS technológiával
2012. április 27., péntek ::

SHARP a fedélzeten: Boeing 787 Dreamliner AQUOS technológiával

Ez az első eset, hogy a kereskedelmi repülésben a Sharp Aquos-szériákhoz kifejlesztett Advanced Super View technológiát használó LCD-kijelzők segítségével dolgoznak a pilóták. A nagy kontrasztnak, a széles betekintési szögnek és a kiváló színreprodukciónak köszönhetően a pilóta és a másodpilóta mindig tiszta képet kaphat a fontos repülési adatokról. A Sharp LCD-panelek emellett jól viselik a hőmérséklet és a légnyomás változásait, a rezgést és más külső hatásokat

Azt követően, hogy a Sharp 1973-ban bemutatta a zsebszámológépet, ami az első LCD-kijelzőt használó mindennapi eszköz volt, a vállalat folyamatosan fejlesztette az LCD-technológiát, lehetővé téve, hogy a laptopok, a PC-monitorok, a telefonkijelzők és a televíziók gyártásánál is fontos elemmé váljon. A Sharp a Rockwell Collins nevű céggel 1991. óta működik együtt mint utasszállító repülőgépekbe való LCD panelek beszállítója.
A Sharp a továbbra is szélesíti az LCD-technológia felhasználási körét, hogy a fogyasztói, az üzleti és az ipari piaci szegmensekben egyre sokrétűbb alkalmazásokhoz szállíthasson kiváló minőségű kijelzőket.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény