FőoldalÜzletA legtartósabb mozgóalkatrész nélküli meghajtó
2012. április 20., péntek ::

A legtartósabb mozgóalkatrész nélküli meghajtó

A Kingston bejelentette a Kingston HyperX 3K nagyteljesítményű, mozgóalkatrész nélküli meghajtót. A második generációs SandForce SF-2281 processzorral felszerelt, a SATA Rev. 3.0 (6 Gibit/s) szabvány előírásainak megfelelő Kingston HyperX 3K SSD kiemelkedő válaszidőt biztosít több alkalmazás egyidejű futtatása, valamint a játékok és a multimédiás eszközök használata során

A kedvező árú SSD kimondottan az olyan költségtudatos játékosok, számítógép-megszállottak, tuningosok, rendszerépítők és audiovizuális szakemberek számára készült, akiknek a teendői jelentős teljesítménybővítést igényelnek.

A HyperX 3K SSD lenyűgöző teljesítményre képes: 555/510 MiB/s szekvenciális olvasási sebességet biztosít, valamint véletlenszerű olvasás/írás esetén akár 85 000/74 000 IOPS műveletet végez másodpercenként. Nem csak, hogy gyorsabban tölti be a játékokat és az alkalmazásokat, de a képkocka sebesség növelésével is fokozza a játékélményt, továbbá a nagyméretű médiafájlok gyors átvitelét és szerkesztését is lehetővé teszi. A HyperX 3K SSD a SandForce DuraClass technológiának köszönhetően kategóriájának legtartósabb terméke, élettartama még a legintenzívebb használat mellett is kiemelkedő.

"A Kingston Technology eltökélt szándéka, hogy valamennyi piaci szegmensben a legjobb bővítési megoldást kínálja. A Kingston HyperX 3K SSD teljes mértékben eleget tesz ennek a törekvésnek: elérhető áron biztosítja a HyperX teljesítményt és a Kingston minőséget" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A 90 GiB, 120 GiB, 240 GiB és 480 GiB kapacitású változatokban kapható HyperX 3K SSD letisztult, alumínium és fekete színű borítása minden felhasználó rendszerében jól mutat. Különálló meghajtóként vagy HyperX Upgrade kittel együtt is kapható, így megkönnyíti a HyperX számítógépek telepítését és összeépítését.

A Kingston HyperX meghajtókhoz hároméves garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény