FőoldalÜzletA jövő mérnökeit keresi az E.ON
2012. február 15., szerda ::

A jövő mérnökeit keresi az E.ON

Idén második alkalommal keresi a jövő mérnökeit egy online esettanulmány-verseny keretein belül az E.ON. A Challenge.on elnevezésű verseny győztesei főnyereményként akár gyakornoki pozíciót is nyerhetnek hazánk egyik vezető energetikai vállalatcsoportjánál

"Az E.ON együttműködése a felsőoktatási intézményekkel nagy múltra tekint vissza. Célunk, hogy iparágunk legjobbjai legyünk, ehhez keressük a legkiválóbb jövőbeni szakembereket. Ezért indítottuk el a tavalyi évben a Challenge.on tehetségkutató versenyt is, melynek eredményes résztvevői közül többen a vállalatnál dolgoznak. Idén is hasonlóan sikeres pályázatokra számítunk." - mondta el Mező Csaba hálózati ügyvezető igazgató.

A mérnökverseny egy csapatjáték, melyre 3-4 fős csapatok jelentkezését várják március 20-ig a http://challengeon.hu/ weboldalon. A májusi döntőbe jutásig a jelentkezőknek 4 körös online selejtezőn kell sikeresen továbbjutniuk. Az esettanulmányokat az E.ON mérnökei állítják össze, így a versenyzők gyakorlatias feladatokon keresztül fejleszthetik szakmai tudásukat. A verseny legjobbjaira nem kisebb nyeremények várnak, mint egy prágai utazás, a gönyűi erőmű bejárása, de akár szakmai gyakornoki pozíciót is szerezhetnek az energetikai vállalatnál.

A mérnökverseny egyik tavalyi résztvevője, Keresztesi Máté a következőképp összegezte tapasztalatait: "A Challenge.on mérnökverseny rendkívül jó lehetőség volt, hogy betekintést nyerjek egy energetikai cég működésébe. A feladatok jól reprezentálták egy "éles" mérnöki munka folyamatait. Megtanított arra, hogy villamosmérnökként sem csak tervezési, hanem gazdasági és kivitelezési szempontokból is meg kell vizsgálni egy adott problémát. Mindenkinek ajánlom a versenyt, remek tapasztalatot nyújtott és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy hasznos és eredményes munkát végezzek a cégnél."

A versenyről és a részvétel feltételeiről bővebb információ a www.challengeon.hu weboldalon, vagy a verseny Facebook oldalán olvasható.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény