FőoldalÜzletIngyenes 3D szerkesztő szoftverek letölthetők
2012. február 06., hétfő ::

Ingyenes 3D szerkesztő szoftverek letölthetők

A Digital Art Zone (DAZ) bejelentette, hogy 3D szerkesztő szoftvere ingyenesen letölthető a DAZ3D.com oldalról

A DAZ a 3D szoftver következő verzióit kínálja ingyenes letöltésre:
DAZ Studio 4 Pro 3D (a 3D World 2011-es év szoftver innovációja díj nyertese), kiskereskedelmi ár: 429,95 dollár;
Bryce 7 Pro 3D Landscape, 249,95 dollár;
Hexagon 2.5 3D Modeling, 149,95 dollár;
3D Photoshop Bridge, 199,00 dollár.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen ajánlattal élhetünk már az év elején - mondta James Thornton, a DAZ ügyvezető igazgatója. Meg kívánjuk adni minden digitális művész számára a DAZ háromdimenziós szoftvere ingyenes alkalmazásának lehetőségét. A háromdimenziós modellező és animációs programok teljes választéka letölthető a DAZ3D.com oldalról.
Korlátozott idejű ajánlatról van szó, hiszen az alkalmazás csomag összértéke meghaladja a 800 dollárt - tette hozzá Thornton. A DAZ Studio a legnépszerűbb háromdimenziós szerkesztő program a download.com portálon. A DAZ3D.com több mint 10 ezer kiegészítő terméket is kínál a legelterjedtebb 3 dimenziós szerkesztő programokhoz, közöttük a DAZ Studio(R), Bryce(R), 3D Photoshop(R), Poser(R), Blender és a Maya(R) szoftverekhez. A 3D model portál a digitális tartalom legszélesebb választékát kínálja, beleértve 3D emberi alakokat, 3D anatómiai elemeket, öltözetet, állatokat, járműveket, épületeket, tereptárgyakat és 3D animációs szekvenciákat.

Ár és elérhetőség:
Az ingyenes programok a DAZ3D.com oldalról tölthetőek le mostantól kezdve 2012. február 29-ig. A letöltött szoftverek ingyenesen frissíthetőek lesznek és verziónként különböző árakon a későbbiekben újabb verziókra cserélhetőek, ami akár több száz dolláros megtakarítást is jelenthet.

A Digital Art Zone honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény