FőoldalÜzletBiztonságos és megbízható e-mail platform
2012. február 06., hétfő ::

Biztonságos és megbízható e-mail platform

A Novell bejelentette, hogy elérhetővé vált a hatékony csoportmunka-eszközöket tartalmazó Novell GroupWise 2012, amely magasabb szintre emeli a felhasználók munkavégzését és a szervezeten belüli kommunikációs folyamatokat. A Novell GroupWise 2012 legújabb verziója számos olyan funkciót tartalmaz, amely az egész vállalaton belül javítja a produktivitást: többek között továbbfejlesztett webes felületet, webalapú iPad támogatást, illetve integrációt kínál a Novell Vibe és a Skype megoldásokkal

"A Novell GroupWise 2012 fontos részét képezi vállalatunk előremutató stratégiájának. A piaci trendeket és a felhasználói visszajelzéseket, igényeket figyelembe véve fejlesztettük ki a Novell GroupWise legfrissebb verzióját. Az új megoldás jóval hatékonyabbá teheti a vállalatok, csapatok és egyének munkáját, a közösségi együttműködési eszközöknek köszönhetően" - mondta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési vezetője.
A Novell GroupWise 2012 a közösségi csoportmunka világára is kiterjeszti a biztonságos és megbízható üzenetküldést, ráadásul az egyéni produktivitást is fokozza az integrált Skype jelenlét, az SMS, valamint az egy kattintással elérhető hívás funkció révén. Az Novell Vibe újításai a már megszokott Novell GroupWise felületbe integrálják a dokumentum- és tartalomkezelést, illetve az üzleti folyamatok automatizálását. A Novell jelentős figyelmet fordított a csoportmunka képességek fejlesztésére, hogy olyan környezetet hozhasson létre, amely a megbízható és elterjedt e-mailt egyesíti a legújabb csapatmunka-eszközökkel, maximalizálva ezzel az információ-megosztást.
A Gartner egy nemrégiben kiadott jelentése szerint "az utóbbi 15 évben a legtöbb szervezet az e-mailtől függ, amely az egyik alapvető elektronikus üzleti kommunikációs formának számít. Azonban egyre inkább elterjednek az egyéb kommunikációs módok, például az azonnali üzenetküldés, a szöveges üzenetek, a wikik, a blogok, a csoportmunka-eszközök és a közösségi hálózatok is, ezért ezeknek a technológiáknak is be kell épülniük a szervezetek teljes elektronikus kommunikációs stratégiájába." A Novell GroupWise 2012 használatával a szervezeteknek nem kell választaniuk a jól bevált nagyvállalati e-mail megoldás és az új együttműködési eszközök között, amelyeket a felhasználók szeretnének átemelni a közösségi térből. Ezeket az új generációs képességeket a vállalatok közvetlenül a Novell GroupWise felületébe integrálhatják, amelyet a felhasználóik már ismernek és szeretnek.
A Novell GroupWise 2012 számos továbbfejlesztett mobilitási funkciót tartalmaz. Az átalakított webes elérési felület javítja a felhasználók munkavégzését még akkor is, amikor úton vannak, miközben csökkenti az informatikai részleg feladatait a kliensfelügyelet terén. A megoldás emellett egyéni webes sablonokat is tartalmaz, amelyekkel az iPad felhasználók közvetlenül elérhetik GroupWise postafiókjukat, hogy például üzeneteket, találkozókat, feladatokat tekintsenek meg és hozzanak létre.

A Novell kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény