FőoldalÜzletA Dell a SUSE Linux Enterprise Server-rel erősít
2012. január 30., hétfő ::

A Dell a SUSE Linux Enterprise Server-rel erősít

A Novell bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Server az első Linux disztribúció a Dell Cloud with VMware vCloud Datacenter Service kínálatában. A SUSE Linux Enterprise biztosítja a legszélesebb alkalmazás-portfóliót, a Dell ügyfelei így igény szerint, maximális teljesítménnyel futtathatnak számos alkalmazást. A Dell és a SUSE pedig folyamatos támogatást nyújt számukra a vállalat nyilvános és privát felhőszolgáltatásain keresztül

A SUSE Linux Enterprise Server olyan megbízhatóságot, interoperabilitást és teljesítményt biztosít, amellyel az ügyfelek könnyedén kihasználhatják a felhő nyújtotta előnyöket. A vállalati Linux operációs rendszerek közül a SUSE Linux Enterprise Server bír a legszélesebb körű támogatottsággal: közel 8500 tanúsított alkalmazás bővíti az ügyfelek választási lehetőségeit a felhőalapú környezetekben.
"Folyamatosan, szorosan együttműködünk a Dell vállalattal annak érdekében, hogy az ügyfelek hatékony támogatásban részesüljenek, akár nyilvános, akár privát felhő-infrastruktúrákban veszik igénybe az informatikai szolgáltatásokat" - mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.
"A Dell Cloud célja, hogy a szervezetek saját megszokott módszereik mentén folytathassák üzleti tevékenységüket. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő hardverekhez, alkalmazásokhoz és adatokhoz az ügyfelek igényei szerint biztosítunk hozzáférést" - nyilatkozta Ricky Santos, a Dell felhőalapú megoldásokért felelős alelnöke. "A SUSE együttműködésnek köszönhetően kimagasló teljesítményt és támogatást nyújthatunk azoknak az ügyfeleknek, akiknek igény szerinti, méretezhető Linux-szolgáltatásokra van szükségük."

A Dell a SUSE rendszert használó felhőszolgáltatók elit csoportjához csatlakozik
A SUSE Linux Enterprise Server az egyedüli operációs rendszer, amely optimalizált és minősített minden vezető virtualizációs környezetre, beleértve a VMware, Hyper-V, XEN és KVM rendszereket. Ezért használatával az informatikai szervezetek bármilyen felhőalapú környezetben hatékonyan és költségtakarékosan képesek kulcsfontosságú informatikai szolgáltatásokat nyújtani. Nem meglepő, hogy a SUSE rendszerre alapozva működnek napjaink legnagyobb globális felhőszolgáltatói: például a nyilvános és privát felhőszolgáltatásokat kínáló Dell, az Amazon Web Services, a Fujitsu, az IBM, az Intel, az 1&1, a Tencent, az SGI, a Verizon és a Vodacom Business.
"A SUSE az erőforrások jobb kihasználásával és a kockázatok csökkentésével járul hozzá a vállalatok hatékony működéséhez" - mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója. "Mostantól a Dell Cloud ügyfelei is igénybe vehetik a SUSE széles alkalmazás-portfólióját, és felhasználószám szerinti, dinamikus havidíj mellett nyújthatnak kulcsfontosságú informatikai szolgáltatásokat."

A Novell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény