FőoldalÜzletFelvételi Tanácsadó Központ a Pannon Egyetemen
2012. január 17., kedd ::

Felvételi Tanácsadó Központ a Pannon Egyetemen

A Pannon Egyetem válaszul a felsőoktatás kihívásaira felvételi tanácsadó központot indított az érdeklődő felvételizők és szülők számára. A központ célja, hogy a törvényváltozáshoz, a felvételi eljárás változásához kapcsolódó kérdésekre választ adjanak az érdeklődőknek és lehetőséget ajánljanak azoknak a felvételizőknek, akik a szociális helyzetük miatt nehéz döntési helyzetbe kerültek a keretszámok miatt

A felvételi tanácsadó központ irodáiban az érdeklődők információt kaphatnak a Pannon Egyetem öt karáról, alap- és mesterszakokról, felsőfokú szakképzésekről, felvételiről, jelentkezési lap kitöltéséről, kollégiumokról, ösztöndíj lehetőségekről, szolgáltatásokról, hallgatói életről és egyéb egyetemmel, jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseikre válaszolnak.

A központ január 13-tól munkanapokon 15 és 18 óra között várja az érdeklődőket Veszprémben az egyetem B épületének földszintjén a bejárat melletti irodában (Veszprém, Egyetem u. 10.), ezen kívül Keszthelyen és Nagykanizsán is tartanak tájékoztatást. A központ irodái mindhárom városban a felvételi lapok beadásának határidejéig, azaz február 15-ig tartanak nyitva.

A központ vezetője: Mészáros Péter
ujfelveteli.uni-pannon.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Irodák:
Veszprém, Egyetem u. 10. B épület, földszint
Keszthely, Deák Ferenc utca 16. A épülettanulmányi titkári iroda
Nagykanizsa, Zrínyi u. 18. B épületKommunikációs és Karrier Iroda

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény