FőoldalÜzletAktív tárolóeszköz vidám színekben
2011. november 14., hétfő ::

Aktív tárolóeszköz vidám színekben

Divatos hordozhatóság, ahogy csak a Kingston DataTraveler 109 tudja A Kingston bejelentette a Kingston DataTraveler 109 modell megjelenését

A Kingston DT 109 egy vékony, stílusos USB-meghajtó, amely hét színben kapható, és rendelkezik az ingyenes, előre telepített urDrive alkalmazással, amely segít a dokumentumok, fényképek, videók, zenék és játékok rendezésében.

"A Kingston Data Traveler 109 modellje egy divatos pendrive, amellyel szórakoztató a fényképek, zenék, videók és egyéb tartalmak megosztása a barátokkal és a családtagokkal. A legtöbb USB-meghajtó passzív adattárolást kínál, amellyel a felhasználók mindössze csak tárolhatják és lekérhetik az adataikat. A urDrive aktív adatkezelést tesz lehetővé, amellyel a felhasználók egyszerűen elérhetik és rendezhetik a fájlokat, megtekinthetik fényképeiket, sőt még zenét is hallgathatnak az USB-kulcson" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A szoftver elindítása után megjelenő felület rendkívül könnyen kezelhető, és számos funkciót tartalmaz, mint például beépített fényképnézegetőt, webböngészőt és MP3-lejátszót. A urDrive használatával játékok és online biztonsági mentések is elérhetők, melynek köszönhetően az USB tárolási kapacitása is növelhető. A Kingston urDrive összes funkciójának megtekintéséhez látogassa el ide.

A 8 GiB és 16 GiB kapacitású, hét különböző színkombinációban kapható Kingston DataTraveler 109 egy praktikus kulcskarikát is tartalmaz, amellyel a felhasználók egyszerűen nyakpántra vagy kulcstartóra erősíthetik ezt a dizájnos, apró meghajtót. A termékhez ötéves garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény