FőoldalÜzletTovábbfejleszti a TME logisztikai-raktár centrumát
2011. szeptember 30., péntek ::

Továbbfejleszti a TME logisztikai-raktár centrumát

A Transfer Multisort Elektronik cég tájékoztatást adott arról, hogy megkezdődött a társaság székhelybővítési munkálatainak 2. szakasza. Ez a szakasz egy korszerű, teljes mértékben automatizált raktárépület megépítését jelenti. Az összesen 3400 m2 alapterületű, 22 m magas objektumban kerül elhelyezésre egy 6000 raklap-tételes, vertikális rendszerű magas raktár valamint egy 100.000 tároló-dobozos rendező

A TME központ bővítésével kapcsolatos munkák 2009 áprilisában indultak és a projektet 3 szakaszra osztották. Az első szakaszban a raktározási alapterületet növelték meg 5.400 m2-rel és kiépült kettő áru kirakodó dokk, melyek nagymértékben feljavították a kirakodási folyamatot. A harmadik szakasz egy modern irodaház létrehozását jelenti, melyben az adminisztrációs központ nyer elhelyezést.

A www.tme.hu internetes honlapon multimédiás prezentáció látható a TME székhelyének bővítéséről, és akár minden nap nyomon követhető az építési munkálatok előrehaladása. Egyetlen kattintással odakerülhetünk arra a helyre, ahol megvalósul a modern raktár, és 5 percenkénti frissítéssel megfigyelhető az aktuális kép.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény