FőoldalÜzlet2010/2011-es európai disztribúciós díjat kapott a Rutronik az Omron-tól
2011. szeptember 28., szerda ::

2010/2011-es európai disztribúciós díjat kapott a Rutronik az Omron-tól

Az Omron Electronic Components Europe BV-disztribúciós partnerét, a Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH-t a 2010/2011-es évre európai disztribútori díjjal tüntette ki. A Rutronik az átlagot messze meghaladó értékesítésnövekedési eredménye okán kapta a kitüntetést, amelyet az Omron alkatrészek európai piacán ért el

A Rutronik és az Omron együttműködése 1998-ban kezdődött, amely egész Európára 2009 óta terjed ki. "Páneurópai együttműködésünknek már az első évében meghaladta minden elvárásunkat a Rutronik, disztribútori teljesítmény vonatkozásában" - emlékezik vissza Alex Grout, az Omron európai disztribúciós igazgatója. - A Rutronik teljes termékkínálatunkat kiváló szakértelemmel képviseli, így oda-vissza elmondható, hogy szoros, bizalmon alapuló kapcsolat alakult ki a két cég között."

Az Omron termékkínálatában kapcsolók, csatlakozók, szenzorok és relék találhatók, amelyeket elsősorban épületautomatizálásban, energiaellátó rendszerekben, háztartási készülékekben, ipari vezérlésekben és távközlésben alkalmaznak - a teljesség igénye nélkül. A vállalat termékkínálatának különlegesen fontos és értékes metszete a mikrokapcsolók, amelyek rendkívül kis méretükkel és gazdag opcióikkal hódítanak. "Az Omron alkatrészei világszerte méltán kedveltek a kimagasló minőség okán - magyarázza Volker Buchmann, a Rutronik elektromechanikai alkatrészekért felelős marketingigazgatója. - Az Omron emiatt rendkívül fontos partner számunkra, nemcsak innovációs tevékenysége, hanem állandó szállítási pontossága révén is."

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény