FőoldalÜzletEISA-díjas az Epson
2011. augusztus 25., csütörtök ::

EISA-díjas az Epson

Az EISA a rangos "Európa Nyomtatója 2010-2011" címmel tüntette ki az Epson Stylus Photo R3000 típusú termékét Az Epson Stylus Photo R3000 modellje elnyerte az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) rangos "Európa Nyomtatója 2010-2011" címét, ezzel a digitális nyomatok globális specialistája újfent megerősítette iparági vezető pozícióját

Az EISA zsűrije leginkább a nyomtató kezelhetőségét, illetve alacsony költségű, minőségi nyomatait méltatta, továbbá kiemelte, hogy a termék mind a professzionális, mind az otthoni felhasználók számára ideális választás lehet.

"Az Epson Stylus Photo R3000-es termékünket felhasználóink visszajelzései alapján tökéletesítettük, így került bele a nagyobb kapacitású tintapatron, és a továbbfejlesztett művészpapír-adagoló is. A díj elismerése annak, hogy sikeres, minőségi profi termékek előállítására is képesek vagyunk." - mondta el Marc Boehmer, az Epson Europe termékmenedzsere.

Az Epson Stylus R3000 egy olyan A3-as fotónyomtató, amely professzionális nyomatok előállítására képes. Az elülső művészpapír-adagoló könnyebbé és biztonságosabbá teszi a papír betöltését, de a nyomtató helyigényét is lecsökkenti. A nyomathordozó-adagolással kapcsolatos instrukciókról és a tinták mennyiségéről egyszerűen tájékozódhatunk a termék 2,5 hüvelykes LCD-kijelzőjéről. A megnövelt kapacitású, 25,9 milliliteres patronok lehetővé teszik a közepes darabszámú sorozatok előállítását, valamint a nyomatköltség optimalizálását is.

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény