FőoldalÜzletInnovatív, csúcskategóriás Canon LV projektor
2011. július 14., csütörtök ::

Innovatív, csúcskategóriás Canon LV projektor

A Canon bemutatta LV sorozatú projektorcsaládjának új modelljét. A Canon LV-8320 osztott képernyős megjelenítést, 1,6-szoros zoomobjektívet és a nagyfelbontású képbemenethez - például Blu-ray eszközökhöz - HDMI-támogatást kínál a felhasználók számára

Az LV-8320 modell - a 3.000 lumenes fényerőből adódó éles képrészleteknek és tiszta vetített tartalomnak, valamint a szélesvásznú (1280×800 képpontos) felbontásnak köszönhetően - kiváló megoldás a laptopokról vagy egyéb, széles képernyős forrásokról vetített előadások bemutatásához. Az 1,6-szoros zoomobjektív 2,5 m és 4,1 m közötti távolságról akár 2,5 méteres kép megjelenítésére is alkalmas. Így a projektor olyan helyiségekben is ideális megoldást jelent, ahol a berendezés vagy a mennyezeti légkondicionálók akadályozzák az elhelyezést. A költséghatékony LV-8320 a kompakt és könnyű kialakításnak, valamint a mindössze 3,4 kg-os tömegnek köszönhetően pedig könnyen hordozható.

Az LV modellek közül a legtöbb csatlakozóval rendelkező LV-8320 projektorral a felhasználók digitális készülékek széles körének felhasználásával - például számítógépekről és videomeghajtókról, DVD- és Blu-ray lejátszókról, digitális fényképezőgépekről és digitális videokamerákról is - tarthatnak előadásokat. Az új modellel - most először - felosztható a vetített kép, így a felhasználók még érdekesebb prezentációkat mutathatnak be. A "kép a képben" lehetőséggel egy képet vetíthetnek a nagyobb méretben megjelenített tartalomra, az "egymás melletti képek" funkcióval pedig kétfelé oszthatják a vetített témát. Az új funkcióval úgy mutathatók be videók vagy dokumentumok, hogy nem kell elkapcsolni a prezentációról. A projektorban 10 watt teljesítményű hangszóró található, a sztereo hangkimenetre erősítőt csatlakoztatva pedig még jobb minőségben játszhatók le a hangok.

A LV-8320 projektorban megtalálható intelligens lámpavezérlő rendszer csökkenti az energiafogyasztást. A technológia a vetített kép fényereje alapján automatikusan beállítja a lámpa teljesítményét, a korrekciós technológia pedig biztosítja a kiegyenlített színreprodukciót. Nőtt a projektor lámpájának élettartama is, amely így akár 5.000 üzemóra is lehet. A modell szűrőjét 5500 üzemóránként kell cserélni, készenléti állapotban pedig mindössze 1 W a fogyasztása1.

"Az LV-8320 az egyik leginnovatívabb projektor a kis- és középvállalkozások, iskolák és felsőoktatási intézmények számára, a technológiát pedig a folyamatosan változó ügyféligényeknek megfelelően fejlesztjük. Amint azt az LV termékcsaládunk tagjai is bizonyítják, a Canon projektorai minden üzleti szegmens számára elérhetők" - mondta Julian Rutland, a Canon vizuális kommunikációs termékekért és megoldásokért felelős igazgatója.

A Canon LV-8320 2011 augusztusától érhető el Európában.

1: Az 1 W készenléti áramfogyasztás a hálózati funkció kikapcsolásakor érvényes.

A Canon Europe honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény