FőoldalÜzletA SIPLACE a brazil ALTRADE partnere lett
2011. január 20., csütörtök ::

A SIPLACE a brazil ALTRADE partnere lett

Az ASM Pacific Technology megvásárolta a Siemens AG beültetőgép üzletágát. A SIPLACE globális csapata ezentúl "ASM Assembly Systems" néven működik tovább, és beépül a ASMPT csoportba. Annak érdekében, hogy tovább növelje tevékenységét Brazíliában és erősítse ügyfélkapcsolatait és eszköztámogatását, a SIPLACE kizárólagos együttműködési megállapodást kötött a berendezések brazil forgalmazójával, az ALTRADE-e-el, mely 2011. január 1-én lépett hatályba

Az ALTRADE a legelismertebb forgalmazója az SMT berendezéseknek Brazíliában, 1990-ben alakult és több mint 60 alkalmazottat foglalkoztat a brazil elektronikai gyártási központokban. A tárgyalások eredményeként a SIPLACE helyi értékesítési és szerviz csapata csatlakozik az ALTRADE-hez annak érdekében, hogy az elektronikai gyártók még közvetlenebb és átfogóbb szolgáltatást és támogatást kaphassanak.
Az ALTRADE több mint 20 éve látja el az SMT piacot berendezésekkel, logisztikai- és magasan képzett szakember támogatással, és arról ismert, hogy képes komplett megoldásokat is szállítani megrendelőinek.
A SIPLACE csapat 15 éve a fő szállítója a jelentős autóipari, fogyasztói és szerződéses gyártó cégeknek Brazíliában. Jelenleg Brazíliában több mint 250 SIPLACE SMT beültetőgép üzemel.
A SIPLACE és az ALTRADE partnersége a legalkalmasabb SMT berendezés szállító céget teremtette meg a brazil piacon. A meglévő SIPLACE ügyfelek élvezhetik a magasabb értékű szolgáltatásokat és logisztikai támogatást, az új szervezet ideális pozícióban van arra, hogy a legjobb berendezésekkel és háttértámogatással lássa el az egyre növekvő IT piacot Brazíliában.
"A SIPLACE és az ALTRADE termékportfoliójának és szolgáltatásainak összehangolásával képesek leszünk a legjobb megoldásokat kínálni a brazil elektronikai gyártóknak.", mondta Julio Freitas, az ALTRADE igazgatója.
"A SIPLACE vásárlói továbbra is élvezhetik a magas szintű szerviz- és támogatási szolgáltatásokat a SIPLACE - ALTRADE szakértőitől. Ez a partnerség biztosítja, hogy a SIPLACE továbbra is a legjobb választás legyen a brazil piacon." mondta Marcos Eduardo Da Silva, a SIPLACE brazil csapatának vezetője.

2011 elején lett a SIPLACE csapat (korábban Siemens Electronics Assembly Systems) az ASM Pacific Technology üzletága és ASM Assembly Systems működik tovább. A SIPLACE gépekkel és innovatív gyártási koncepciókkal az ASM Assembly Systems GmbH & Co. KG lett a világ vezető gyártója a felületszerelt technológia beültetőgépeinek és megoldásainak. Az 1985-ös kezdet óta a cég majd 25.000 beültetőgépet telepített több mint 2500 ügyfélnél világszerte. Az elektronikai gyártók minden iparágban - például a távközlés, az autóipar, az IT, a szórakoztató elektronika és automatizálás - használják a SIPLACE termékek széles megoldás- és szolgáltatás portfolióját.

Az ASM Assembly Systems honlapja

ASM Pacific Technology
A hollandiai almere-i székhelyű ASM International leányvállalataként az ASM Pacific Technology (ASMPT), Hong Kong, néhány év alatt a világ vezető szállítójává vált a chip gyártó, ragasztó- és beültetőrendszerek és megoldások területén. Az ASMPT csoport front-end és back-end chip- és félvezető gyártó gépeket gyárt és forgalmaz. A cég üzemei Hong Kong-ban, Kínában, Szingapúrban és Malajziában, valamint 2011. január 1-től Németországban találhatók. Az ASMPT 1989 óta jegyzik a hongkongi tőzsdén.
Az ASMPT az egyik bázisrészvénye a Hang Seng HK MidCap Index-nek, a Hang Seng Information Technology Industry Index-nek és a Hang Seng Hong Kong 35 Index.

Az ASMPT honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény