FőoldalÜzletÚj vezérigazgató az Invitech élén
2024. március 11., hétfő ::

Új vezérigazgató az Invitech élén

Az eddigi vezérigazgató-helyettes, Marton László lett az új vezető

A 4iG Csoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítása átalakul. Az átalakítás részeként az eddig az értékesítést és az ügyfélkapcsolattartást felügyelő eddigi vezérigazgató-helyettes, Marton László március 1-től az Invitech ICT Services Kft. vezérigazgatója lett.

Marton László 2019 júniusa óta az Invitech ICT Services Kft. vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese; feladatköre kiterjedt az üzleti ügyfeleknek nyújtott távközlési és IT-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására. A szakember korábban a jogelőd Invitel ICT üzletfejlesztési igazgatójaként meghatározó szerepet vállalt a társaság informatikai kompetenciájának megteremtésében, az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében. Ezt megelőzően éveken keresztül irányította a társaság nagyvállalati és kormányzati értékesítési tevékenységét, mely később kiegészült a középvállalati szegmens ügyfélkörével is. Marton László szakmai és vezetői tapasztalatait az IBM Magyarországnál eltöltött tíz év során alapozta meg, ahol a pénzintézeti üzletágban kereskedelmi területen dolgozott, majd a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője lett. A szakember az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően az egyik jelentős hazai rendszerintegrátor vállalatnál volt marketing és értékesítési igazgató.

Marton László feladata az Invitech üzleti stabilitásának megőrzése mellett a cégcsoport átalakítási folyamata során a telekommunikációs vállalat értékesítési tevékenység kialakítása és koordinálása lesz.

Forrás: www.invitech.hu

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény