FőoldalRendszerintegrátorZsebben hordható hőképalkotó
2019. október 14., hétfő ::

Zsebben hordható hőképalkotó

Az RS Components bejelentette, hogy a professzionális elektronikus vizsgálókészülékek és szoftverek gyártásában világvezető Fluke legújabb hőképalkotó eszköze mostantól elérhető a kínálatában. Az új és magas szinten innovatív PTi120 a gyártó első zsebben hordható egysége, amely hibakeresési és megelőző karbantartási alkalmazásokhoz készült, iparágak széles köre számára

Alapvetően a karbantartó szakembereknek készült eszközként, a zseb méretű hőkamera könnyen hordozható. Lehetővé teszti karbantartó csoportok számára a jó minőségű infravörös ellenőrzéseket, az elektromos berendezések, gépek vagy speciális szivattyúk, motorok gyors hőszkennelését, elősegítve a berendezések állásidejének minimálisra csökkentését.

A teljesen radiometrikus egység fő eleme egy 3,5 hüvelykes LCD érintőképernyő infravörös fúziós képességgel, amely lehetővé teszi látható tartományba eső digitális kép és infravörös kép automatikus és egyidejű készítését. A felhasználó az ujját húzva a képernyőn a kapott képet a teljesen infravöröstől a teljesen láthatóig átúsztathatja, lehetővé téve a problematikus területek gyors lokalizálását. A mérési adatokat azonnal a képpontok szintjére alakító egység 120×90 képpontos infravörös felbontást kínál, összesen 10 800 képponttal.

A PTi120 képalkotó ezen túlmenően rendkívül strapabíró készülék. IP54 kategóriájú tokozása ellenáll a szennyeződés és víz bejutásának, valamint az akár 1 méterről történő leejtésnek is. Egyéb fontos tulajdonságai közé tartozik az 50° (v) x 38° (f) betekintési szög, a -20 és +150 °C közötti mérési tartomány +/-2 °C pontossággal és a több mint két órányi akkumulátoros működés.

A Fluke Connect Desktop szoftverével és „Asset Tagging” képességével használva a felhasználók leolvashatják az állóeszköz vonalkódját vagy QR-kódját, amely lehetővé teszi az elkészített infravörös kép és a dátum/idő tárolását előre meghatározott mappákban. Ezek az adatok WiFi vagy USB útján átvihetők.

Az RS kínálatában az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térségben mostantól megtalálható Fluke PTi120 alapból két év jótállással, a töltéshez és adatátvitelhez USB kábellel, emellett puha hordtáskával és állítható pánttal rendelkezik. A Fluke Connect Desktop szoftver és felhasználói kézikönyv ingyenesen letölthető.

Az RS Components kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény