FőoldalRendszerintegrátorStabil összekapcsolhatóság vezérlőpanelekhez és nagy igénybevétellel járó egyéb alkalmazásokhoz
2019. július 30., kedd ::

Stabil összekapcsolhatóság vezérlőpanelekhez és nagy igénybevétellel járó egyéb alkalmazásokhoz

Az RS Components bejelentette, hogy kínálatában mostantól megtalálható a HARTING új, összekapcsolhatóságot nyújtó sorozata, amely különféle ágazatokban és alkalmazási területeken használható, pl. a vasút és szállítás, üzemi berendezések automatizálása és robotikája területén

A csatlakozóházakból és -burkolatokból álló Han-Eco® B sorozat fontos kiegészítője a gyártó Han-Eco® portfóliójának. Az RS által kínált Eco B sorozat több mint 100 robusztus eszközt foglal magába, amelyek rendkívül ellenállóak a nagy igénybevétellel járó ipari környezetekben, a gyors és egyszerű szerelés érdekében pedig a HARTING Han-Eco „click and mate” (csavar és szerszám nélküli) bepattintós funkciójával is rendelkeznek.

A sorozat 6B–24B méreteket, továbbá különféle dizájnokat kínál, pl. átvezetőre szerelhető, falra szerelhető és kábel a kábelhez típusokat, továbbá kültéri használathoz alkalmas változatokat. Az eszközöket ezenkívül nagy teljesítményű műanyag kivitel jellemzi, amely megfelel az EN 45545-2 és az IEC 61948 szabványoknak, emellett IP 65 védettséget is nyújt, és sokkal könnyebb a hagyományos fémburkolatoknál.

A sorozat által kínált lényeges előny a hátlapi szerelés, amely különösen időtakarékos megoldás, főként a vezérlőpaneles alkalmazásoknál. A vállalatoknak lehetőséget biztosít arra, hogy gyorsan és hatékonyan módosítsák a csatlakozások konfigurációját, amivel jelentősen csökkenthető az állásidő. A sorozat használatának köszönhetően a műszaki szakembereknek nem kell kábeleket telepíteniük az átvezetőre szerelhető burkolaton keresztül, mielőtt sor kerülne az érintkezőbetétek szerelésére. A sorozat lehetővé teszi, hogy az előszerelt, hátlapi szerelésű betéteket közvetlenül be lehessen pattintani a burkolatba, ami nagyban leegyszerűsíti a vezérlőszekrények szerelését. Ez a megoldás egyúttal rugalmasságot is biztosít, mivel a szekrényegységek és a kábelkötegelők előszerelését külön is el lehet végezni.

A Han-Eco B sorozat már 44 különböző változatot kínál az átvezetőre szerelhető burkolatból, amely lehetővé teszi egyblokkos vagy moduláris betétek beillesztését. Ráadásul fémházakhoz és -burkolatokhoz is csatlakoztatható – például a HARTING Han B sorozat eszközeihez.

A HARTING Han-Eco B sorozat mostantól kapható az EMEA-térség és az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban.

Az RS Components kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény