FőoldalRendszerintegrátorNagy teljesítményű többfunkciós motorhajtás-analizátorok
2019. június 07., péntek ::

Nagy teljesítményű többfunkciós motorhajtás-analizátorok

Az RS Components bejelentette a Fluke vizsgáló- és mérőeszköz-gyártó két motorhajtás-analizátorának forgalmazását; a műszerek az inverter típusú motorhajtás-rendszerek jellemző hibáinak biztonságos azonosítására és hibaelhárítására szolgálnak

Az MDA-510 és MDA-550 típusok segítségével a mérnökök gyorsan létrehozhatnak összetett méréseket, irányított vizsgálatokkal és automatizált hajtásmérésekkel egyszerűbbé tehetik a hibaelhárítás folyamatát. A műszerek használói egyszerűen kiválaszthatják a megfelelő méréseket, majd a „lépésről-lépésre” típusú mérések megmutatják, hol kell feszültség- és áramcsatlakozásokat létrehozniuk. Előre beállított mérési profilok gondoskodnak a fontos motorhajtás-szakaszok adatainak rögzítéséről a bemenettől a kimenetig, a DC-buszon és magán a motoron.

Az MDA-510 végigkalauzolja a felhasználókat a méréseken a hajtás árambemeneteitől annak motorkimeneteiig, és specifikus információkat nyújt a különböző mérésekről és a csatlakozásokat mutató diagramokkal azok csatlakoztatásáról. Az MDA-550 kibővíti a funkciókat azzal, hogy segítségével az alapfrekvencia körüli és a magasabb, 9 kHz és 150 kHz közötti tartományban levő harmonikusok is mérhetők. A műszer tengelyfeszültséget is mér, amihez mérőfejet és mérőfejtartót is tartalmaz.

A feszültség- és áramjelekhez négy bemeneti csatornát kínáló műszer főbb funkciói: a legfontosabb motorhajtás-paraméterek, így feszültség, áram, DC-buszfeszültség szint, feszültséghullámosság, feszültség- és áram-kiegyensúlyozatlanság és feszültség moduláció mérése, valamint további elektromos paraméterek mérése egy teljes, 500 MHz-es sávszélességű oszcilloszkóppal. Más funkciók: gyors és egyszerű jelentés-létrehozatal hibaelhárításkor, USB A és USB mini-B csatlakoztathatóság.

Az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai/csendes-óceáni térségben az RS kínálatában elérhető mindkét műszerre három év jótállás vonatkozik.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény