FőoldalRendszerintegrátorÚj lakossági védelmi készülék-termékcsalád
2019. június 05., szerda ::

Új lakossági védelmi készülék-termékcsalád

Az elektronikus vezérlőrendszerek, az áramelosztás, a szünetmentes tápegységek, valamint az ipari automatizálás területén az Eaton, mint az egyik piacvezető cég örömmel jelenti be az xPole Home sorozat bevezetését. A lakossági védelmi készülékek teljes választékát átölelő xPole Home sorozatra egyaránt jellemző a legmagasabb fokú biztonság és a tervezési hatékonyság, így eleget tesz a lakossági alkalmazásokkal szemben támasztott elvárásoknak

Az EATON új xPole Home sorozatában kaphatók kismegszakítók (MCB), áram-védőkapcsolók (RCCB) és kombinált áram-védőkapcsolók (RCBO). Így a sorozatnak köszönhetően immár a lakossági szegmensben is igaz a cég jelmondata: „Működésbe hozzuk az igazán fontos dolgokat”. A sorozat tagjai megfelelnek minden idevonatkozó szabványnak, jellemzőjük a letisztult forma és a megbízhatóság. Mindezek alapja az EATON szakértelme, mellyel már több mint 1 milliárd kismegszakítót gyártott le.

Az optimalizált portfólió könnyebben elérhető a nagykereskedőknél, ami a villanyszerelők számára azt jelenti, hogy kevesebb időt kell a megfelelő termék kiválasztásával és beszerzésével tölteniük, így könnyebb betartaniuk a projektek teljesítési határidejét. Az EATON globális jelenlétének és több mint százéves villamosipari szakértelmének köszönhetően, az xPole Home sorozatához tartozó készülékeket könnyű beszerelni és bizonyítottan kiváló minőségben készülnek Európában. Az xPole Home termékek lakossági használatra készültek, ez azonnal felismerhető a homlokoldalon található szürke házikóról, amely az új termékcsalád minden egyes termékén megtalálható. A letisztult designnak köszönhetően pedig esztétikai szempontból is bármilyen stílusú enteriőrbe jól illeszkednek.

Az Eaton új xPole Home termékcsaládja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény