FőoldalRendszerintegrátorCsatlakozók ipari alkalmazásokhoz
2018. október 26., péntek ::

Csatlakozók ipari alkalmazásokhoz

Az RS Components bejelentette az ipari alkalmazások széles köréhez használható HARTING PushPull V4 sorozatú csatlakozók elérhetővé tételét

A PushPull termékcsalád csatlakoztatási megoldások széles körét kínálja az adat- és jeltovábbítás, illetve tápellátás terén, ugyanakkor magas szintű moduláris rugalmasságot is nyújt, ami a sorozatot ideálissá teszi az Ipar 4.0 környezet követelményeinek való megfeleléshez; gyors és egyszerű kezelhetőség, robusztus kialakítás, sokféle használati lehetőség. Például az ipari gyártási folyamatok egyre nagyobb mértékben függenek a moduláris és rugalmas megoldásoktól, különös tekintettel a kábelezési és érintkezőtechnikákra. Az átalakítások és szervizmunkálatok okozta állásidők a gyártás területén jelentős költségekkel járhatnak. Ugyanakkor, ha az ipari termelést át kell alakítani vagy akár helyezni, a PushPull rendszer segítségével nagyon gyorsan leválaszthatók és újracsatlakoztathatók az ipari folyamatok.

A PushPull V4 második generációja fiatalításon esett át, és további előnyöket kínál. Például a ház új anyagát úgy tervezték, hogy védelmet biztosítson a különösen agresszív vegyszerekkel, például forgácsoló vagy marógépekhez használt vágóolajokkal szemben.

Ráadásul az új változat dugaszolható csatlakozású zárjával nagyobb biztonságot is nyújt. Ez egy kiegészítő forgózár, amely biztosítja a PushPull reteszelőelemet a behelyezést követően, ami nagyobb folyamatbiztonságot jelent. Az új PushPull terméket a korábbi három helyett csak egy kábelbilinccsel látták el, ráadásul mostantól nagyobb, 4,5–10 mm közötti kábelátmérő tartozik hozzá, így az ipari ügyfelek könnyebben megbirkózhatnak a szivárgásokkal, illetve a nem megfelelő feszültségmentesítéssel.

A sorozat jellemzői közé tartozik a két különböző színjelölő készlet. Az első színkódolás egyszerű csatlakoztatásról gondoskodik, mivel egyszerűen jelzi a csatlakozó és az aljzat megfelelő illesztését. A színkódolás segít meggyőződni a helyes kiosztásról, különösen, ha egy alkalmazás egymás mellett számos PushPull csatlakozót használ, ezáltal megelőzhető a helytelen vezetékezés, és idő takarítható meg a telepítés során.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény