FőoldalRendszerintegrátorKülönböző tápfeszültségekre alkalmas biztonsági relé
2018. augusztus 24., péntek ::

Különböző tápfeszültségekre alkalmas biztonsági relé

Az Eaton az új ESR5-NO-31-UC biztonsági relével bővíti portfólióját. A készüléket széles feszültségtartományra tervezték, 24 V-tól 230 V-ig egyenáramra vagy váltóáramra, ezért mind általános használatra, mind különböző vezérlőrendszer-architektúrákhoz alkalmas. Ezért ezek a relék akár 110 V-os vezérlőfeszültséggel is használhatók, amely megfelel az amerikai szabványnak. Az új ESR5-NO-31-UC relé az Eaton ESR5 relécsaládjának legújabb tagja. Bevezetése megerősíti az ESR5 készülékek univerzális alkalmazhatóságát, az új termék ugyanakkor csökkenti a készletezéssel, beszereléssel és beszerzéssel kapcsolatos költségeket

Az ESR5-NO-31-UC képes feldolgozni az OSSD kimenetek által generált jeleket, ami olyan érzékelők csatlakoztatását is lehetővé teszi, mint például a fényfüggönyök. A relé három redundáns kimeneti áramkörrel és csatlakozópontokkal rendelkezik a különféle szenzorokhoz. A fényfüggöny mellett további funkciók is hozzáadhatók, például vészleállító, a biztonsági kapuk vagy kizáró VAGY áramkörökkel rendelkező szolenoidok is. Mint ilyen, az új biztonsági relére nagy rugalmasság jellemző az általa vezérelhető különféle típusú biztonsági érzékelők tekintetében. A bemeneti és a kimeneti oldalakon található számos csatlakozási lehetőség, valamint a széles feszültségtartományú bemenet számos különböző alkalmazást tesznek lehetővé. Ez az egyetlen eszköztipus, amely a biztonsági áramkörök széles körében használható. A gépgyártóknak és rendszerintegrátoroknak ezek után nem lesz szüksége annyi különböző komponensre, így csökkenthetőek a készletezési és alkatrésztárolási költségek, és egyszerűsíthető a tervezési folyamat.

22,5 mm szélességével az új biztonsági relé csak fele olyan széles, mint az elődje, így sok helyet takarít meg a kezelőpanelen. Ezenkívül a működési hőmérséklet tartománya is szélesedett, így már -40 °C … +55 °C között alkalmazható, ami hozzájárul a lehetséges alkalmazások számának további növeléséhez. Az ESR5-NO-31-UC biztonsági relé rendelkezik UL tanúsítással, és a legmagasabb szintű funkcionális biztonságot (PL e, az EN 13849 szerint) magas biztonsági integritásszinttel (SIL CL 3, az EN 62061 szabványnak megfelelően) ötvözi.

A már kapható ESR5-NO-31-UC, az előző ESR5-NO-31-AC-DC relé modellt váltja fel.

Az Eaton kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény