FőoldalRendszerintegrátorHTML-ismeretek nélkül is használható webes vizualizációs alkalmazás
2018. május 03., csütörtök ::

HTML-ismeretek nélkül is használható webes vizualizációs alkalmazás

Az Eaton bemutatja Galileo nevű vizualizációs szoftverének legújabb verzióját, a Galileo 10.2-t. A cég szoftverének segítségével lerövidíthető a projektek tervezési és üzembehelyezési ideje. A program az XV100, XV300 és XP500 érintőképernyők felhasználói számára nyújt támogatást a gépek és rendszerek programozásában, működtetésében, felügyeletében és vezérlésében. A legújabb verzió számos, közvetlenül a gépipar igényeire szabott, új funkcióval rendelkezik. Az előző verziók felhasználói mostantól ingyenesen frissíthetik eszközeiket és projektjeiket, mivel a verziók felfelé teljes körűen kompatibilisek

Az új verzió legnagyobb előnye a webes funkció teljes integrációja. Ennek köszönhetően nem csupán a helyi monitoron lehet a gépeket megjeleníteni és felügyelni, hanem mobil eszközökről és személyi számítógépről is. A Galileo teljes HTML5 funkcionalitást biztosít, és kompatibilis minden ismertebb böngészővel, mint például a Safari, a Chrome és a Firefox. A gépgyártók számára ez a frissítés azt jelenti, hogy részletes vizualizációkat hozhatnak létre egyetlen kattintással, közvetlenül az interneten, anélkül, hogy rendelkeznének HTML5-ismeretekkel. A rendszer biztonságát SSL titkosítás biztosítja a webes használat alatt.

A többfelhasználós funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre öt felhasználó férhessen hozzá egy végfelhasználói felülethez. Az IsWeb rendszercímke megmutatja, hogy van-e folyamatban webes hozzáférés. Ezt a Galileo naplózza is. Mivel a webes és a standard vizualizáció bármilyen módon kombinálható, mind gép-, mind felhasználó-specifikus profilokat létre lehet hozni. A gépgyártó saját profilt hozhat létre a karbantartó személyzetnek, amely tartalmazza a karbantartás és felügyelet fontos elemeit, a felhasználói profil mindennapi folyamatait szem előtt tartva.

A frissítés másik fontos célja, hogy a projektek létrehozása során jelentősen növelje a produktivitást, és tovább bővítse a Galileo 10 felhasználóbarát működési koncepcióját. Mindezt az automatikus objektumfelismerés, az intelligens drag-and-drop, a továbbfejlesztett konténerfunkciók és a stílusok, de különösen az új tag-table eszköz használatával valósították meg. A tag-table a releváns objektumokat és változókat és azok tulajdonságait jeleníti meg egy jól áttekinthető táblázatban. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal felismerjék az eltéréseket, és tetszőleges számú elemet frissíthessenek és cserélhessenek közvetlenül a tag-table eszközön keresztül, anélkül, hogy egyenként le kellene kérniük és módosítaniuk kellene az egyes adatkészleteket. Az eredmény: Nagyobb hatékonyság és jobb minőség.

A projektmérnökök munkáját több modern, vonzó megjelenítési lehetőség segíti. Ezek közé tartozik egy kiváló minőségű videolejátszó, webkamera csatlakoztatási lehetőség, valamint a skálázható vektoros grafika (SVG-fájlok) és animált GIF-fájlok támogatása.

"A Galileo 10.2 új webes funkcionalitásának, megnövelt hatékonyságának és pluszfunkcióinak köszönhetően új szintre emeli az interaktív vizualizációt” – mondja Holger Heck, az Eaton termékmenedzsment vezetője.

A Galileo 10.2 új funkciói mostantól minden olyan gép- és berendezésgyártó számára elérhetők, akik a modern XV300 és XP500 érintőképernyőket használják.

Az Eaton kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény