FőoldalRendszerintegrátorÚj, számos felhasználásra alkalmas falvastagságmérő
2018. március 05., hétfő ::

Új, számos felhasználásra alkalmas falvastagságmérő

A könnyű és kompakt, ultrahangos falvastagságmérő SONOWALL 50 segítségével a fémből, üvegből, kerámiából vagy műanyagból készült alkatrészek falvastagsága kiváló pontossággal meghatározható. A remek hatékonyságú mérőműszerrel lapos és hajlított felületű anyagok is vizsgálhatók, segítségével a falvastagságmérésre visszavezetett vizsgálattal gyorsan és egyszerűen megállapítható az anyagok elhasználódása, elöregedése például akár korrózió következtében, legyen szó bár hajótestekről, tárolótartályokról, csővezetékekről, emelődarukról stb.

A SONOWALL 50-et mérési stabilitás és széles mérési értéktartomány jellemzi. Az integrált adatgyűjtővel a felhasználóbarát műszer igazi univerzális igásló lehet, amely rendkívül széles alkalmazási spektrumban is megállja a helyét. A robusztus alumíniumburkolat és a felhasznált egyéb csúcsminőségű alkatrészek mellett a SONOWALL 50-re még a praktikum és a kiváló ergonómia is jellemző.

A SONOWALL 50-hez való SONOSCAN SW 5-22 mérőfejet kifejezetten kis átmérőjű csövek falvastagságának megméréshez tervezték. A rajta kialakított megvezetőrendszer garantálja a stabilitást a görbített csőfelületen is.

A Sonotec honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény