FőoldalRendszerintegrátorPro-face termékekkel bővült az RS Components ipari automatizálási alkalmazásainak HMI-portfóliója
2018. február 08., csütörtök ::

Pro-face termékekkel bővült az RS Components ipari automatizálási alkalmazásainak HMI-portfóliója

Az RS Components a Pro-face legnépszerűbb ipari automatizálási eszközeinek termékcsaládjával bővítette HMI (ember-gép felület) termékeinek széles portfólióját, többek között a GP4100 sorozat 10 érintőképernyője, illetve az LT4000M sorozat két érintő PLC-je is az újdonságok között szerepel

A Pro-face Connect-rendszer Ipar 4.0 IIoT (ipari tárgyak internete) hálózati topológiát biztosít, amely gyárak és gépek távoli elérését teszi lehetővé. A rendszernek köszönhetően a mérnökök és a műszaki karbantartó személyzet biztonságosan hozzáférhet a gyár vagy gyártókörnyezet helyi hálózatához, és vezérelheti a HMI-eszközöket, PLC-ket, motormeghajtókat, illetve a sok másik, hálózatra csatlakoztatott eszközt (például kamerákat, kiszolgálókat vagy akár a számítógépes alkalmazásokat is). A felhasználók így nem csak vezérelhetik, de felügyelhetik is a gépeket, adatokat gyűjthetnek vagy akár rendszer-karbantartást is végezhetnek a világ bármely pontjáról interneten keresztül mindössze egy számítógép, táblagép vagy okostelefon segítségével. Ezzel pénz takarítható meg, mivel nincs szükség a technikusok utaztatására és a kiadásaikat sem kell fedezni, valamint a gépek működésébe való távoli beavatkozással az állásidő is lerövidül.

A színes érintőképernyővel ellátott TFT-LCD kijelzők nagy hatékonyságra tervezett, felhasználóbarát Pro-face GP4100 HMI sorozata számos csatlakozási lehetőséget kínál többféle ipari vezérlőhöz. Az RS kínálatában elérhető első Pro-face termékek közé 10 darab, 3,5–12,1 hüvelyk képernyőméretű, érintőképernyős képernyő tartozik. A csatlakozási lehetőségek között szerepelnek az ethernet, az RS422C, az RS485, az SD-kártya, illetve a Mini-B és „A” típusú USB 2.0-s interfészek és portok.

Az RS termékválasztékában a Pro-face LT4000M sorozat két érintős PLC-je is megtalálható. Ezek az integrált IO-kat biztosító kompakt, többfunkciós egységek 22 mm-es furatokba szerelhetők a panelre való egyszerű rögzítés érdekében. A hibaelhárítás megkönnyítéséért az eszköz kijelzőegysége, illetve vezérlőegysége külön cserélhető.

Az RS vállalattól tartozékok is vásárolhatók a Pro-face termékcsaládhoz, ilyenek például a kijelzőkön és érintős PLC-ken használható eldobható és szennyeződésálló képernyővédő lapok, a kábelek, kábelkészletek és a programozó-szoftverek.

A képernyők ipari automatizálási alkalmazásokhoz használt Pro-face GP4000 és LT4000M érintős PLC termékcsaládját, illetve a tartozékokat az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény