FőoldalRendszerintegrátorA világ első PXI Express műszerváza foglalatonként 58 W teljesítménnyel
2018. február 02., péntek ::

A világ első PXI Express műszerváza foglalatonként 58 W teljesítménnyel

A National Instruments bejelentette PXIe-1095 típusszámú váz az iparág első olyan PXI megoldása, amely foglalatonként 58 W dedikált teljesítmény és ennek megfelelő hűtést biztosít. Ez az NI korábbi generációs PXI Express vázaihoz képest mind teljesítmény, mint hűtés tekintetében 50%-os fejlődést jelent. A nagyobb teljesítmény mellett az új váz ventilátorzaj tekintetében is hoz fejlődést, hiszen a 38 wattos üzemmódjában 13 dB-lel kisebb zajt produkál elődje, a PXIe-1085 vázhoz képest, és ezzel ő az NI PXI Express vázainak legcsendesebb darabja

Az új PXIe váz nemcsak több teljesítménnyel és hatékonyabb hűtéssel látja el az energiaéhséggel jellemezhető, FPGA-alapú alkalmazásokat, hanem a jövőbeli PXI bővítőmodulok számára is megnyugtató teljesítménytartalékot ígér. A 18 foglalatot PXIe-1095 váz két darab, forrócserét támogató, redundáns, 1200 W teljesítmény tápegységet is tartalmaz, amely rendkívül hasznos a rendelkezésre állás szempontjából kritikus alkalmazások esetében.

A harmadik generáció PCI Express technológiára épülő PXIe-1095 rendszersávszélessége 24 GiB/s, a vázhoz opcionálisan elérhető időzítési és szinkronizálási bővítmény tartalmaz egy beépített OCXO-t is a kiváló órajelpontosság érdekében, illetve támogat külső órajelforrást és triggerelést is. Végezetül, minden NI-gyártmányú PXI vázhoz hasonlóan a PXIe-1095 is kínál egy sor olyan szoftvermegoldást, amelyekkel a komplett mérőrendszer állapotadatai (hőmérséklet, ventilátorok fordulatszáma stb.) folyamatosan figyelemmel kísérhető.

Az NI honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény