FőoldalRendszerintegrátorNagy pontosságú tömegáramlás-mérő
2018. február 01., csütörtök ::

Nagy pontosságú tömegáramlás-mérő

Az ST100 egy vadonatúj, a termikus diszperzió technológiai alapelvén működő gázáramlásmérő, amely a funkciógazdag elektronikai részt az iparág legkifinomultabb tömegáramlás-mérési megoldásaival kombinálja, ezzel egy minden szempontból csúcskategóriás áramlásmérési eszközt adva az ipari létesítmények fejlesztőinek kezébe

Az ST100-sorozat transzmittere nemcsak a jelenlegi, de még a jövőbeli igényeket is kielégíti kimenetek, folyamatinformációk és kommunikációs képességek tekintetében egyaránt. Legyen szó bár a hagyományos, 4–20 mA-es analóg, frekvencia/impulzus, riasztórelés kimenetről, vagy akár újgenerációs, digitális buszos kommunikációról (pl. HART, Foundation FieldBus, PROFIBUS, Modbus), az ST100 készen áll: buszkommunikációját hivatalos szervek bevizsgálták és tanúsították, illetve az Emerson Process (Delta V), a Yokogawa és az ABB (800xA) mind tesztelték és ellenőrizték az ST100-sorozat Foundation Fieldbus együttműködési képességét saját rendszereikkel. Mi több, ha bármikor kimenetet kell váltani, az ST100 e lehetőség között egy egyszerű kártyacserével bármikor átalakítható, természetesen akár terepen is.

Az ST100 termikus diszperzió elvén működő gázáramlásmérő nagy pontosságú, inline típusú ipari alkalmazásokba illeszkedő megoldás. A nyomáshatárértékek 0–1000 psi, a folyamat-hőmérséklet max. 454 °C, a tömegáramlási sebessége min. 3,7 köbláb/h, max. 1850 köbláb/perc (52,39 m³/perc).

A Fluid Components International honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény