FőoldalRendszerintegrátorGyártósori profil- és alakmérési megoldás huzalokhoz és kábelekhez
2018. január 02., kedd ::

Gyártósori profil- és alakmérési megoldás huzalokhoz és kábelekhez

A gyártósori méréstechnikai megoldások fejlesztésében elkötelezett Zumbach Electronics újabb megoldással jelentkezett kábelek és huzalok gyártói számára. A Zumbach PROFILEMASTER® nevű rendszerek fejlesztésének alapját saját fejlesztésű, megapixeles képfelbontású kamerák és lézermodulok szolgáltatják, karöltve természetesen a hozzájuk illeszkedő szoftveres megoldásokkal. A kifejlesztett technológiák az adott mérési, monitorozási, hibadetektálási feladat egyedi igényeihez igazíthatók, legyen szó tetszőleges profilokról, huzal-vagy kábelformáról, műanyagból, gumiból, fémből vagy egyéb anyagból készült csövekről stb.

A Zumbach megoldása 100%-os vizsgálati hatékonyságot biztosít, amelyből természetesen a végtermék is jelentősen profitál minőség tekintetében, a gyártó megelégedésére pedig a selejtarány, anyagfelhasználás és kapcsolatos költségek is értelemszerűen csökkenni fognak. A rendszer bekapcsolási, élesedési ideje rövid, folyamatvezérlés szempontjából globálisan szintén előnyös tulajdonságokat kínál, az informatikai kommunikációs hálózatba pedig tökéletesen, teljes transzparenciával integrálható. Mindezek eredményeképpen a végfelhasználók elégedettsége is javul.

Modelltípustól függően a PROFILEMASTER® tartalmazhat 1 – 8 darab lézer-/kameramodult, amellyel a mozgó profilok keresztmetszetét a gyártósorba telepítve, folyamatosan tudják mérni. A rendszer nagyteljesítményű processzora az egyes kamerák képeiből kinyert egyenesvonal- és szögadatokat kombinálják, és ebből számítják a pillanatnyi profilkeresztmetszet-adatokat.

A Zumbach Electronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény