FőoldalRendszerintegrátorMegújult a Feilo Sylvania Superia termékcsaládja
2017. november 09., csütörtök ::

Megújult a Feilo Sylvania Superia termékcsaládja

A Feilo Sylvania a megújult ES50 és MR16 modellekkel frissítette nagy sikerű termékcsaládjának kínálatát. A Superia modellek különlegessége, hogy a cserélhető változatok mellett GU10-es és dimmelhető MR16 formában is elérhetők

A Feilo Sylvania bemutatta megújult RefLED Superia LED V3 termékcsaládját. Az új fényforrások legmodernebb formatervezési és gyártási eljárásoknak köszönhetően külsőségek tekintében megszólalásig hasonlítanak a hagyományos halogén fényforrásokra. A termékek egyedi jellemzője, hogy a csiszolt lencsekialakítának köszönhetően szemből nem láthatók a hűtőbordák. Ennek köszönhetően a hagyományos LED-es fényforrásoknál szélesebb sugárzási szöget biztosítanak, és bármilyen színes mélysugárzóban, vagy szpot alkalmazásnál használhatók.

“Története során a Feilo Sylvania mindig az innováció élvonalában állt és vezető szerepet töltött be a termékfejlesztés területén” - mondta el Tokajiné Tajti Anita, az Inesa Europa közép-kelet európai kereskedelmi igazgatója. “A kategóriavezető technológiát képviselő RefLED Superia V3 fényforrások teljes körű megoldást kínálnak lakossági, vendéglátóipari, kiskereskedelmi és irodai alkalmazási területekre is.”

A RefLED Superia ES50 és MR16 V3 fényforrások 90 Lm/W-ig terjedő fényhasznosítási mutatóval rendelkeznek, energiaosztályos besorolásuk A+, illetve A++ modelltől függően. A 2700 K, 3000 K, 4000 K színhőmérsékletű változatban kapható termékek sugárzási szöge 25, vagy 40 fok. A dimmelhető ES50 fényforrások teljesítménye 5,5 W, míg a nem dimmelhetőké 5 W. Az MR16 fényforrások teljesítménye 5 W.

A megújult RefLed Superia V3 kínálatban szereplő összes fényforrás Európában készül, élettartamuk 25,000 óra. A gyártó piacon elérhető legmagasabb időtartamú, ötéves garanciát vállal a fényforrásokra.

A Feilo Sylvania honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény