FőoldalRendszerintegrátorKültéri megoldásokkal bővül a Concord lámpatestek kínálata
2017. október 10., kedd ::

Kültéri megoldásokkal bővül a Concord lámpatestek kínálata

Az európai múzeumok, galériák, és luxus kategóriás kiskereskedelmi egységek körében az egyik legnépszerűbb világítástechnikai márka kültéri világítási megoldásokkal bővíti termékkínálatát. Az új termékek mostantól Magyarországon is a tervezőmérnökök és a tájépítészek rendelkezésére állnak

A Concord Outdoor termékek letisztult megjelenéssel és egyedülálló műszaki jellemzőkkel (nagy teljesítményű LED-chipek, forgatható fénysugárszabályozó) rendelkeznek, aminek köszönhetően gyönyörű, energiatakarékos és egyben rugalmas megoldást kínálnak kültéri világítási feladatok betöltésére. A termékek alkalmazása egyaránt ideális megoldás lehet nagyobb felületek egyenletes megvilágítását, vagy egyes objektumok magas intenzitású kiemelő megvilágítását igénylő építészeti projektek esetében.

A Concord LED-es lámpatestek minden tekintetben megfelelnek a MacAdam Step 3 szabványoknak, és akár 110 lm/W teljesítményükkel kivételes hatékonyságot és fényminőséget biztosítanak. A technológia és innováció legmagasabb fokát képviselő termékek szigorú tesztelése garantálja, hogy minden környezetben és időjárási körülmények között megállják a helyüket. Az új Concord Outdoor termékcsalád életre kelti a városi tájat: ideális lakóingatlanok, homlokzatok megvilágítására, vagy az épületek egyes építészeti jellemzőinek kiemelésére.

A termékcsalád számos alkalmazási- és projektkövetelménynek megfelel, mivel tartalmaz süllyesztett, felületi, falra és mennyezetre szerelt modelleket, továbbá spotlámpákat, kültéri állólámpákat, víz alatti lámpatesteket, és folyamatos fénysorokat alkotó rendszereket is. A Concord termékek egyénileg is testreszabhatók és a rendelkezésre álló optikák széles választékának köszönhetően egyedi fényhatások létrehozására is alkalmasak. Mindez biztosítja, hogy az új kültéri termékválaszték minden felhasználási területre valódi megoldást kínáljon.

“A Concord márka arra törekszik, hogy a világítás területén a végfelhasználók számára a lehető legjobb élményt és minőséget biztosítsa, ezért dolgozik termékei tökéletesítésén és a kínálat folyamatos fejlesztésén" - mondta el Tokajiné Tajti Anita, az Inesa Europa közép-kelet európai kereskedelmi igazgatója. "Az iparágban a múltjáról és díjnyertes formavilágáról ismert márka számára teljesen kézenfekvő lépés, hogy kültéri lámpatestek választékával bővíti kínálatát. Célkitűzése, hogy a leghatékonyabb kültéri világítási megoldásokkal lássa el a piacot.”

A Concord Outdoor termékekben megtalálható forgatható fénysugárszabályozó hihetetlenül gyors és könnyen telepíthető. A hagyományos rendszer, amelyet már korábban is minden modell tartalmazott, most 360 fokban állítható. Mindez lehetővé teszi olyan szabadtéri világítási rendszerek létrehozását, amelyek minden ügyfél igényeit kielégítik.

A Feilo Sylvania kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény