FőoldalRendszerintegrátorA világ legpontosabb teljesítményanalizátora transzformátortesztelésre
2017. március 23., csütörtök ::

A világ legpontosabb teljesítményanalizátora transzformátortesztelésre

Az új Yokogawa WT3000E Transformer Version a gyártó állítása szerint a világ legnagyobb pontosságú teljesítményanalizátora, amelyet a közműhálózati átviteli és elosztó rendszerek teljesítménytranszformátorainak tesztelésére ajánlanak. A 0,01 értékű teljesítménytényező, 100 V feszültség és 1 A áram mellett 0,5% pontosságú WT3000E Transformer Version kiválóan alkalmas a transzformátorveszteségek meghatározására, amellyel a gyártók többek között elkerülhetik az energiaügyi hatóságok által kiszabott bírságokat is, és korrektebb, jobb minőségű rendszereket szolgáltathatnak

A WT3000E Transformer Version a kimagasló pontosságot sokféle teljesítménytényezőérték mellett biztosítja. A ±0,01% teljes pontosság 1 értékű teljesítménytényező és 44 ... 66 Hz frekvencia mellett érhető el, míg 0,02 ... 0,01 értékű teljesítménytényezőnél 0,5%, 0,01 ... 0,001 esetén pedig 7% pontossággal lehet számolni.

A Yokogawa WT3000E sorozat többi modelljéhez hasonlóan a WT3000E Transformer Version szintén megkapta a 8,4 hüvelyk képátlójú, nagyfelbontású, intuitív felhasználói felületet megjelenítő TFT kijelzőt, amelyen osztott képernyős módban akár 4 hullámforma is összehasonlítható, a legfontosabb adatok tökéletes lekövethetősége mellett.

A Yokogawa honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény