FőoldalRendszerintegrátorEgyszenzoros tömegáramlás-mérő orvostechnikai alkalmazásokhoz
2017. január 09., hétfő ::

Egyszenzoros tömegáramlás-mérő orvostechnikai alkalmazásokhoz

A Sensirion bemutatta SFM3300-D típusnevű, egyszenzoros tömegáramlás-mérő megoldását. A digitális SFM3300-D robusztusságánál már csak pontossága nagyobb, jelfeldolgozási sebessége szintén kimagasló. A teljes kétirányú kalibrációval rendelkező mérőeszköz akár 250 slm-ig képes az áramlási sebesség mérésére. Az áramlási csatorna specifális kialakítása minimális holtterületet eredményez, a kis mértékben megemelt nyomásesés pedig biztosítja a rendkívül nagy stabilitást különböző beömlési feltételek mellett

A szenzor orvosi tölcséreken keresztül is csatlakoztatható a légzési ciklushoz történő pneumatikai illesztéshez, a mechanikai interfésze pedig felhasználóbarát csatlakoztathatóságot biztosít. Mindezeknek köszönhetően az új tömegáramlás-mérő kifejezetten alkalmas proximális áramlás mérésére orvosi ventilációs vagy egyéb, légzéssel kapcsolatos alkalmazásokban.

Az SFM3300-D tömegáramlás-mérő a Sensirion SFM3xxx-platformját erősíti áramlásmérési szempontból. Ez a sorozat immár hat tagot számlál, és megoldást ad minden gázáramlás-mérési feladatra az orvostechnikai alkalmazásokban. A szenzorokat orvosi alkalmazások széles skálájában (pl. érzéstelenítés, légzéssegítés, inhaláció, gyógyszeradagolás, anyagcsere-mérések stb.) lehet ideálisan alkalmazni.

A SENSIRION honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény