FőoldalRendszerintegrátorÚj garanciális feltételeket vezet be a Feilo Sylvania
2016. október 21., péntek ::

Új garanciális feltételeket vezet be a Feilo Sylvania

A Feilo Sylvania globális világítástechnikai vállalat 2016. október 1-jétől új jótállási irányelvet vezet be Európában, amelynek értelmében a vállalat 5 évig terjedő élettartamgaranciát vállal az újonnan vásárolt LED-es lámpatestjeire, és 6 évig terjedő garanciát biztosít új LED-es fényforrásaira. A szabályzat hatálybalépésével a garancia érvényesítése is egyszerűsödik

A magas minőségű és energiatakarékos LED-es fényforrásokat és lámpatesteket gyártó Feilo Sylvania világítástechnikai vállalat új jótállási irányelvet vezet be az európai piacokon.

A frissen érvénybe lépett szabályzat szerint az újonnan vásárolt LED-es lámpatestekre a maximum öt évig terjedő garanciaidőtartamon belül minden 10.000 óra várható élettartam után egy év garanciát nyújt a vállalat. Ennek megfelelően például egy 50.000 óra várható élettartamú termék után öt év garancia jár. A hagyományos Feilo Sylvania lámpatestek garanciája továbbra is 2 év lesz.

A LED-es fényforrások esetében a garancia feltételek termékenként különbözhetnek. Például a RefLED és a ToLEDo lámpákhoz 3 éves, vagy 12.000 üzemórás, a RefLED+ és ToLEDo+ lámpákhoz pedig 4 éves vagy 16.000 órás jótállás jár. A kategóriájukban a legjobb RefLED Superia, RefLED Coolfit, ToLEDo Superia és RefLED+ AR111 termékekhez 6 év, vagy 24.000 óra garanciát ad a vállalat.

A garancia mindkét termékkategória esetében a számla kibocsátásának napjától érvényes és a termékleírásban feltüntetett maximális üzemóra, vagy a garanciaidőtartam elérése után jár le. A meghibásodás észlelése után 30 nap áll rendelkezésre a garancia érvényesítésére. A garanciális igényeket a Feilo Sylvania partnereknél, illetve a vásárlás helyén kell jelezni, és a garancia érvényesítésekor számlával kell igazolni a vásárlás időpontját.

„Nagyon örülünk, hogy mostantól még jobb garanciális feltételeket tudunk biztosítani vásárlóinknak, ugyanis tisztában vagyunk vele, hogy a végfelhasználók számára semmi sem fontosabb annál, hogy tartós világítástechnikai megoldáshoz jussanak. Vállalatunk széles felhasználási területen alkalmazható termékek egész sorát kínálja, és bízunk benne, hogy a lámpatestekre és a fényforrásokra adott garancia megújítsa még egyértelműbbé teszi, hogy mindez milyen fontos vállalatunk számára” - mondta el Tóth Balázs, a Feilo Sylvania régiós ügyvezető igazgatója.

Az új garanciális irányelvek a Feilo Sylvania honlapján megtalálhatók.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény