FőoldalRendszerintegrátorAz Allen Bradley mostantól az RS összes európai piacán elérhető
2016. október 12., szerda ::

Az Allen Bradley mostantól az RS összes európai piacán elérhető

Az RS és a Rockwell Automation már régóta együttműködik az Egyesült Királyságban, melyet 2011-ben kiterjesztettek Írországra, 2012-ben pedig Németországra. 2016. augusztus 1-től ezt a sikeres együttműködést kiterjesztették az összes Európai Uniós piacra is

Az automatizálási termékeket gyártó cég termékkínálatában megtalálható az összes automatizálási, vezérlési, gépvédelmi és biztonsági technológia. A több, mint 1300 termékből álló teljes Rockwell Automation kínálat mostantól elérhető az RS folyamat-automatizálási, feldolgozóipari, ipari automatizálási, mozgásvezérlési, gépvédelmi és orvosi technológiai kínálatában. A kínálatban a Rockwell Automation olyan piacvezető termékei kaptak helyet, mint például a Micro820 - Mikro-PLC és a PowerFlex 525 inverter.

„Ez egy jelentős mérföldkő az automatizálásban és vezérlésben dolgozó ipari felhasználók, például karbantartók, gép- és panelépítők, valamint folyamat- és ipari automatizálók számára” – mondja Kevin Shield az Electrocomponents automatizálási és vezérlési kategóriájának igazgatója. „A Rockwell Automation Allen Bradley márkája egyet jelent a minőséggel, a megbízhatósággal és az innovációval, emellett az automatizálási és vezérlési szektor második legnagyobb beszállítója az Egyesült Királyságban, melyben nagy segítségére volt az RS-sel történő együttműködés.”

„Az RS-sel kötött kiterjesztett megállapodás egy kiváló lehetőség, hogy több ügyfélhez is eljussunk Európában. Az RS páratlan módon tudja elérni az ipari ügyfeleket, miközben piacvezető szolgáltatást és támogatást nyújt számukra. Ezáltal olyan pozícióban van, mely segítheti üzleti növekedésünket a régióban, és teljes mértékben kiegészíti piacelérési stratégiánkat az EMEA térségben” – egészítette ki Dominic Molloy, a Rockwell Automation EMEA piacelérési igazgatója.

Az RS-nél elérhető teljes Rockwell Automation termékválasztékkal kapcsolatban további információkért látogasson el az RS weboldalára.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény