FőoldalRendszerintegrátorMurrelektronik – professzionális online jelenlét a magyar piacon
2016. július 26., kedd ::

Murrelektronik – professzionális online jelenlét a magyar piacon

A Murrelektronik Csoport elindította magyar nyelvű weboldalát és nemzetközi webshopját. A Murrelektronik kulcskompetenciája az intelligens megoldások fejlesztése a decentralizált automatizáláshoz, innovatív koncepciók és új technológiák mentén. A rendkívül rövid szállítási idő és a termékfejlesztés területén a szoros együttműködés a vevőkkel olyan sikertényezők, amelyek a vállalat számára a legutóbbi években folyamatosan kétszámjegyű növekedést eredményeztek. A Murrelektronik a kelet-közép-európai országokat a fontos növekedési régiók közé sorolja, Magyarországon 2012 óta működik leányvállalata

A Murrelektronik stratégiájának kulcseleme a vevőkkel való együttműködés folyamatos fejlesztése. A magyar weboldal megújítása is ennek a stratégiának a része: a weboldal áttekinthető információt ad a vállalatról és annak termékeiről, valamint letölthető, részletes szakmai anyagok bő választékával segíti az érdeklődő vevőket, partnereket.

Megújult a Murrelektronik nemzetközi online shopja is. A vállalatcsoport a webshop kialakításánál is arra törekedett, hogy minél tökéletesebben igazodjon vevői beszerzési folyamataihoz. A több mint 30 ezer termék közül a műszaki paramétereket, mint szűrőket alkalmazva választhat a vevő, így pillanatok alatt megtalálhatja a számára optimális terméket, annak teljes dokumentációjával együtt.

„Egyre közelebb szeretnénk kerülni az ügyfeleinkhez, és az átfogó, minőségi termékválasztékon túl a beszerzési folyamataik támogatásával is segíteni kívánjuk őket” – mondta Andreas Chromy, a Murrelektronik Ausztria &CEE ügyvezető igazgatója. „Az online platformjaink, mint a weboldal és a webshop, kiváló eszközök erre: valójában egy online szakmai környezetet teremtettünk az ügyfeleink részére, ahol a legösszetettebb szakmai igényeiket is érvényesíthetik a termékek kiválasztása során. A weboldal és az online shop ugyanakkor annak a követelménynek is eleget tesz, hogy minél többet megtudjunk a vevőink igényeiről, hogy az alapján folyamatosan továbbfejleszthessük a szolgáltatásainkat” – foglalta össze Chromy.

A Murrelektronik honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény